torsdag 11 november 2010

Hej mitt HALA vinterland


Jaa idag var det minsann JÄTTEHALT iaf när Jesper och jag var ute på promenad ner till torget, halkade till ett antal gånger faktiskt, som väl är så halkade jag inte omkull iaf. Nere på torget så köpte jag mig faktiskt säsongens FÖRSTA tulpanbukett, de är ju bara SÅÅÅ vackra tycker jag, blir glad av att ha blommor i vas inomhus, tänk vad lite som kan glädja och värma så mycket, gäller att NJUTA här och nu för nu kommer inte i repris, eller hur??

Igår var jag ute och skottade blötsnö både INNAN plogbilen var här och även EFTER och DÅ var det TUNG blötsnö kan jag meddela så idag har jag faktiskt lite träningsvärk, men å andra sidan så är det ju BRA träning med snöskottning, då slår man ju två flugor på smällen på en och samma gång, eller hur????

Nu är här förberedelser inför dopet på lördag som står på schemat, men det känns som vi har allt under kontroll, tänk vad mycket det gör när man börjar i tid och inte som förr då jag JÄMT gjorde ALLT i sista sekunden, STRESS STRESS STRESS, men NEJ nu har vi dragit ner på STRESSEN för det är det ju INGEN som mår bra utav.

Fastnade vid programmet "Nannyakuten" tidigare, TYVÄRR fick den mig att må lite dåligt för det handlade mycket om pappan som i den familjen slog sina barn och sa elaka ord till dem, det rörde upp känslor i mig eftersom jag själv fick stå ut med sådant under HELA min uppväxt och även upp i vuxen ålder fast inte av min pappa utan ist av min sk mamma, ja jag säger sk för jag har brutit HELT med henne och i mångas ögon så kan man ju inte göra det för "Det är ju iaf din mamma", men jag mår så pass mycket bättre efter att jag brutit HELT med henne, men TYVÄRR så blir jag ju inte fri helt från henne pga att hon håller på och umgås HELA tiden med mitt X och med mina söner från det förhållandet, SUCK. Men jag är iaf STOLT och GLAD över att jag tog det beslutet för jag MÅR BRA utav det.

Nähä nu så ropar lille Jesper på mig, han har väl haft sin lilla powernap nu tror jag så nu är det bus och lek på schemat.

Var rädda om er därute och om varandra.

KRAMA varandra i trafiken, hi hi hi....

KRAM
Carina

tisdag 9 november 2010

YIPPEEEE besök av son nr 2

JAPP idag fick jag besök av lille sonen, nåja lille och lille det är han ju inte längre får försöka börja kalla honom för mellansonen nuförtiden ju, nåväl han kom iaf hit en sväng idag, det var JÄTTEHÄRLIGT att ha honom här, njuter av varje stund med mina barn, OAVSETT ålder. Lite trist bara att höra hur mycket Xet dricker nuförtiden och VAD han dricker då ölen och spriten och pengarna tagit slut, gjorde ont i mitt mammahjärta, GLAD iaf över att han pratar om det istället för att bära det inom sig för det har de gjort alldeles för mycket genom årens lopp.

Ikväll är det VITT ute av snö, WEEHEEE tycker det är HÄRLIGT, är så många som gnäller varje år men det blir ju så pass mycket ljusare ute och sen kan man ju göra så mycket skoj i snön med ju. Lillekillen sov ute i vagnen idag i 4 timmar, vagnen var ju nästan helt vit när jag tog in honom, härligt med frisk luft för honom, det kan han ju inte få för mycket av, ej heller kan han aldrig få för mycket av KÄRLEK och det ÖVERÖSER vi honom med, kan ju inte låta bli för han är ju bara SÅÅÅÅ UNDERBAR.

Idag har jag bakat de sista kakorna till dopet så nu är det bara en av tårtorna kvar som ska bakas men den får jag ta sen ngn dag närmre dopet så den är färsk och fräsch.

Älsklingen min han jobbar och jobbar snart dygnet runt känns det som, börjar faktiskt bli lite orolig för honom tycker han sliter alldeles för mycket, börjar synas ganska så rejält på honom, stöttar ju honom i ALLT. Pysslar om honom extra mycket då han väl är hemma och NJUTER i fulla drag de stunderna för de är GULD värda och mer därtill.

Vi uppskattar KVALITET istället för KVANTITET.

Nähä nu så kommer visst John Blund känner jag så bäst att rusa till sängs så jag inte somnar på vägen dit.

Ha det gott alla goa vänner.

CARPE DIEM

KRAM
Carina