tisdag 7 september 2010

Förkylning och MYS

Jaa det har vi nu drabbats av härhemma, sambon har börjat och är BRA förkyld nu, själv så har jag nu börjat med lite snuva så vi får väl se hur det artar sig och även om lillkillen får detta med nu, vore ju himla synd om honom tycker jag men vad kan man göra så att han ska slippa det??? Jag ammar ju honom fortfarande och då är det inte så lätt att undvika det, eller hur???

MYS ja det är det som står högt på listan över sysslor varje dag och nu när hösten nalkas närmre och närmre så är det ju bara att kura ihop oss inne med MÄNGDER av tända ljus och en sprakande brasa, tala om MYSFAKTOR på HÖG nivå. Fast nu när det har varit så ofantligt fina höstdagar så har vi faktiskt suttit bra länge på kvällen ute på altanen med MÄNGDER av tända ljus därute och bara NJUTIT av att kunna sitta där för snart är det faktiskt för kallt för att sitta där ute fast de som kommer och hälsar på oss tycker nog vi är knäppa när vi dukar ute på altanen så länge som möjligt nu in på hösten, men det finns ju faktiskt filtar att ta på om det blir för kallt även med varma kläder eller hur, ingenting är ju omöjligt.

Ute nu så är det disigt och lite smådimmigt så idag blir det till att tända en brasa fast en promenix det tar vi iaf lille Jesper och jag för det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder, hi hi hi......

I helgen hade vi besök av Jespers gammelmorbror och gammelmoster (nåväl gamla och gamla är ju synd att säga, är ju mera ironi i de orden, hi hi hi), jättetrevligt att se dem igen blir ju inte så ofta då de bor i ett annat landskap i vårat avlånga land så det gäller ju att passa på då de är i krokarna.

I söndags var vi faktiskt inne på IKEA och inhandlade ljus nu inför hösten som nalkas närmre och närmre, det går ju åt en hel del ljus i det här hemmet, me like a lot.

Nähä om jag ska ta och hänga upp tvätten som nu är tvättad och klar, får ju passa på att göra så mycket som möjligt av såna saker när lille prinsen sover så sött.

En kommentar från dig goda människa som läser här värmer mitt hjärta så mycket.

Var nu rädd om dig och om varandra därute i världen.

CARPE DIEM

Kram
Carina