torsdag 23 september 2010

MITT liv är MIN lycka

Det är faktiskt så jag känner nu för tiden, men OJ OJ OJ vilken resa jag har haft hit där jag är idag men det kanske är därför som jag njuter så pass mycket som jag gör av varje stund och tar emot all kärlek som jag får lika mycket som jag ger, tala om att nu för tiden LEVA livet, känns bara lite jobbigt att så många år tidigare gått till spillo, men som de säger "varför gråta över spilld mjölk"?

Nåväl idag har solen kämpat sig genom molnen och skiner nu med sina ljuvaste höststrålar och förgyller allas våran dag.

I måndags så var vi på vanlig kontroll hos barnläkaren med lillkillen och han blev godkänd, snabbt som attan gick det inne hos läkaren så jag hann ju inte fråga något men jag får ta det nästa gång istället.

Igår hade vi en händelserik dag lille Jesper och jag, vi var nere på Babycafét en sväng och bland annat så fick jag lära mig lite av babymassage tyvärr så blev Jesper trött under tiden, men vi ska gå en kurs i höst nu så då får lillkillen vara vaken under tiden som vi är där och masserar. Efter massagen så gjorde vi fotavtryck i gips, fotavtryck med färg på en tavla tillsammans med många andra barn och sist fot och hand avtryck som vi sen ska rama in, lillkillen var SÅÅÅ duktig så jag var en OERHÖRT stolt mamma som jag är hela tiden, kan man vara annat.

Jesper hade det inte lätt igår, vi kom dit ganska så tidigt så jag satte mig ner och la honom på en madrass och filt framför mig (alla barnen ligger så och med leksaker omkring sig i mängder) allt var lugnt och fint sen kommer det in en efter en med sina barn så det blev JÄTTEMÅNGA till slut och då gick mungiporna ner på Jesper och han började gråta och såg jätterädd ut, men när han kom upp i mammas famn så blev han lugn igen, stackarn, det är inte lätt att vara liten, han var ju nästyngst där igår, lillplutten.

ÅH idag har jag faktiskt hunnit med att köra 2 maskiner tvätt och diskmaskin och duschat med och lillkillen är ju bara och är bara SÅÅÅ UNDERBAR.

JAG ÄLSKAR LIVET!!!!!!!!!!!!!!!

Lev nu livet alla mina goa vänner och lev det väl.

Lämna gärna ett litet avtryck att du varit här och kikat in en sväng.

KRAM

Carina