tisdag 17 augusti 2010

Jesper har kommit till VÄRLDEN!!!!!!!!!

Japp den 4/8 så blev här akut kejsarsnitt för lillemann låg i tvärläge och vi ville inte att de skulle försöka vända honom (de vände ju Louise) så den 4/8 kl. 13.30 så kom våran lille prins till världen han var 48 cm lång och vägde 3.505, han är ju bara SÅÅÅÅ FIN, tala om att lyckan är TOTAL nu igen. Jag trodde faktiskt att det satt i ryggraden att vara förälder och att bli förälder men OJ OJ OJ vad fel jag har för jag känner mig VERKLIGEN som en total nybörjare, det är faktiskt lite skönt att känna så med för nu är vi ju två nybörjare härhemma plus lillemannen som är nybörjare på sitt område med, hi hi hi.

Så nu har vi iaf haft 45-års kalas för pappan här i huset och haft släkten på besök för att kika på det lilla nytillskottet, även en del vänner har redan varit här, får ta lite pö om pö, jag är ju TYVÄRR inte så stark som jag inbillar mig att jag är, om man säger som så att jag är ju snittad och det KÄNNS vill jag LOVA, skulle jag bli GARANTERAD att få samma resultat som vi nu fick med våran lilla älskade lillkille så skulle jag föda vaginalt för visst gör det ont just vid det tillfället men sen går det ju över mycket fortare, det här sitter ju i hur länge som helst känns det som, jag var ute och gick en sväng ner till Kvantum igår, trodde återigen att jag var starkare och piggare än vad jag är för FY vad trött och slut jag blev efteråt, nåväl jag kanske lär mig någon gång, hi hi hi.....

Imorgon ska vi på första BVC-besöket får se vad de säger då, om han har gått upp något i vikt, om gulsotet har försvunnit vilket vi tycker att det har börjat göra som väl är.

JÖSSES vad en liten människa kan göra här i livet, vi kan ju inte titta oss mätta eller gosa oss mätta på denna lille klimp, han är ju bara SÅÅÅ UNDERBAR.

Hans äldre halvbröder har varit här med och kikat på det lilla underverket, de tyckte han var JÄTTESÖT, äldste halvbrodern vågade hålla honom men inte den yngste halvbrodern (inte när han skriker) som han sa.......det är inte lätt att vara barn även om de blir äldre och äldre faktiskt.

JÖSSES vad det regnar ute nu, men tänk jag NJUTER ändå, jag är en del av oss få som njuter av livet oavsett vad det är för väderlek ute för det är ju bara att göra det bästa av situationen och FÅNGA DAGEN för denna dagen får vi ju ALDRIG i repris, gårdagen kan vi ju inte göra något åt och morgondagen vet vi ju inget om så det gäller ju bara att LEVA HÄR OCH NU.

Nää nu så ska jag ta och FÅNGA DAGEN lite mera.

Var nu rädda om er och om varandra därute i cybervärlden.

KRAM KRAM
Carina