fredag 3 juli 2009

Premiärbadet blev igår........saknar Louise

Saknar Louise något så oerhört, men som många skriver och säger så förstår man inte sånt här förräns man drabbas själv eller när någon närstående drabbas för sån här smärta, saknad, ilska, längtan, tomhet ja alla känslor som far omkring i oss den känslan går inte att beskriva i ord, och det är ju DEFINITIV INGET som man önskar att ens ovän ens ska få vara med om.

Igår var vi och gjorde premiärdoppet, var riktigt skönt när man väl kommit i, sen kanske det beror på att vi var så varma efter att vi klippt första delen av häcken i trädgården, idag har vi tagit andra delen av häcken i trädgården sen ska vi faktiskt hålla på med trädgårdsarbete hela helgen, vi känner att det ligger efter nu på något sätt, dels så är man ju inte så aktiv som man brukar vara vid den här tiden på året för ibland så bara orkar man ju inte göra något alls över huvudtaget och sen så jobbar ju sambon SÅ mycket som han gör för lågkonjuktur det vet vi inte vad det är, men sen kanske det beror på att han är ju egen företagare och sen så är han ju omtyckt bland sina kunder för de kommer ju tillbaka och vill ju bara ha nya och flera jobb gjorda av honom, kan han få bättre betyg???? JAg är SÅÅÅÅ stolt över honom.

Sen skulle vi grillat ikväll men när vi hade klippt häcken, duschat, varit och handlat så regnade det en hel del ute och vi var trötta och hungriga så det blev till att dela på en pizza ist, märkligt för vi klarar inte att äta varsin pizza utan vi delar på en och det blir alltid mat över, hi hi hi.....bra va för det blir ju billigare med, eller hur???

Idag har det varit TUNGT här idag, har känt av SAKNADEN, LÄNGTAN, ORÄTTVISAN oerhört mycket idag, blir ju så himla tung inombords samtidigt som jag känner mig enormt TOM inombords med. Till råga på allt elände så har jag idag haft FRUKTANSVÄRD allergi, finns inte tillräckligt med elände tydligen, men men.....

Nu så sitter vi här och avnjuter fredagskvällen med varsitt glas vitt vin, smakar faktiskt riktigt gott.

Var nu rädda om er och om varandra

KRAM KRAM

Carina
CARPE DIEM

torsdag 2 juli 2009

SAKNAR LOUISE!!!!!!!!!!! Tungt idag..........

USCH, idag är ingen bra dag.
Jag saknar Louise SÅÅÅÅÅÅ J---A MYCKET, VARFÖR VARFÖR VARFÖR fick vi inte behålla henne, hon skulle ju fått det SÅÅÅ bra hos oss ju.

Känner mig deppig, ful, fet, äcklig och misslyckad idag, vet inte vad det är, hoppas bara att jag INTE är på väg ner i en DJUP depression, har ju varit där tidigare och känner INTE för att komma dit igen för där är INGET att ha alls ju.

Egentligen har jag ju SÅ MYCKET att vara glad över och tacksam över, förlovad med min älskling, har ju ALDRIG känt så här för någon annan tidiagare, det känns ju bara SÅ RÄTT med honom, solen skiner och det är ljuvligt ute, men jag orkar inte gå ut och njuta av vädret, känns som jag bara vill lägga mig under täcket och bara ligga där tills bättre dagar kommer till mig, gråter över saknaden efter Louise, vi ville ju SÅ GÄRNA behålla henne, men vi fick ju inte det, varför, VARFÖR VARFÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nähä ska väl inte belasta er mera med mina problem.

Ska försöka FÅNGA resten av dagen nu.

KRAM KRAM
Carina DEPPIG!!!!!!!!

onsdag 1 juli 2009

Sol, åska, saknar Louise, är LYCKLIG med min fästeman

Jaa så ser det väl ut i korta drag nu, var ju ett tag sedan jag skrev nu igen, men men finns ju faktiskt annat att göra med, eller???

Jaa vad har jag då gjort sen sist??? Vi har ju haft 3 olika förlovningsfiranden, har varit mycket trevligt faktiskt. Vi fick en champagneflaska, teckningar och ett jättefint träfat där det är ristat bullar på sidan av min bror med familj, 2 kort från jättegoa vänner här via nätet, presentkort på t ex en god middag och en jättefin solros av älsklingens syskon med respektive, en superfin ljusuppsättning i betong formad som ett hjärtan och med rosor i av syrran med familj, SÅÅ mycket fina saker. Tyvärr så kom inte pappa den dagen jag hade bjudit hem honom med, kände mig oerhört besviken på att han inte ville komma för ursäkten var att en klasskamrat från Skåne var uppe, så han gick tydligen före hans dotters förlovning, men men....

Jag har även sålt en säng, skönt att bli av med den nu, tänkte jag skulle lägga ut lite smycket till försäljning på Tradera, får se om det är någon som vill buda på dem.

Sen har vi varit ute på kvällscykelturer älsklingen och jag, underbart HÄRLIGT. Har även varit uppe och planterat fina rosa och vita blommor hos våran älskade Louise. SUCK vad jag saknar henne, har börjat drömma så mycket konstiga drömmar med henne i den senaste tiden, vad kan det betyda måntro???

Nähä, ska kika vidare på Leila bakar nu, kanske kan få inspiration idag med av det programmet för sen är det ju Armageddon, film som bara MÅSTE ses, hoppas bara att älsklingen kommer hem snart från HELA sin dags arbete, han sliter som ett djur.

Var nu rädda om er alla goa vänner och om varandra.

FÅNGA DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM KRAM
Carina

måndag 29 juni 2009

FÖRLOVNING,.......saknar Louise

Jaa nu var det ett jättebra tag sedan jag skrev igen ser jag förstår inte vart tiden tar vägen egentligen??? Är det någon som har något tips på hur jag får mera tid över????

Jaa nu så har jag och ÄLSKLINGEN förlovat oss, mmmmm är ju bara SÅÅÅÅ LYCKLIG över att får äran att vara förlovad med min älskade älskling, jag har faktiskt ALDRIG under alla mina 43 år känt så här tidigare, älskar ju honom SÅ mycket så orden räcker ju inte till.......

Den 19/6 kl. 03.35 väckte min älskling mig genom att lägga sin arm under mitt huvud och samtidigt trä på min ring på mitt finger sen trädde jag på honom hans ring på hans finger, sen bara låg vi och myste och hade oss, firade midsommaraftonen på Saxnäs genom att gå ner till dansbanan på kvällen, njuta av varandra, ta hand om varandra, äta sill och potatis, grilla fläskfilé på kvällen, bara mysa och ha det HELT UNDERBART.............., det hör till saken att när vi köpte ringarna så sa jag till älsklingen att han får ta hand om dem så jag inte slarvar bort dem eller glömmer dem när vi skulle åka iväg och det gjorde han så väl för han gömde dem för mig i husvagnen och JÖSSES vad jag har letat, ville ju kika på dem om och om och om igen, kändes som jag hade letat genom HELA husvagnen, men tydligen så hade jag glömt en plats för där låg de viss också.............kul........

Så nu ikväll ska vi ha förlovningsfika för min syster med familj, hade även bjudit in pappa men han kunde visst inte komma ringde han nyss och sa, (känner mig besviken på det), igår hade vi älsklingens syskon med respektive här, vi fick en stor solros i kruka och 500:-- att t ex gå ut och käka något för någon gång, i torsdags var min bror med familj här och då fick vi ett SUPERFINT bullfat i vitmålat trä där det är skrivet bullar på sidan sen fick vi även en flaska champagne och teckningar som flickorna hade ritat, sen har vi fått kort från två av våra vänner här via nätet, kul.

Annars så rullar dagarna på i sakta gemak, saknar ju Louise SÅÅÅÅ FRUKTANSVÄRT ENORMT MYCKET, våran älskade lilla tjeja du fattas oss SÅÅÅ MYCKET....................

Jo just det ja vi var nera på öltältet i fredags och det var trevligt, fast en av alla mina kusiner kom fram och gratulerade till förlovningen och sen sa hon "det andra får jag väl beklaga fast det är väl glömt nu", jag bara stod och GAPADE och svarade henne att det kommer ALDRIG bli glömt, hur kan en del människor??????????
Sen kom det fram en annan tjej som gratulerade och beklagade och gratulerade till förlovningen, vi stod JÄTTELÄNGE och pratade, var hur trevligt som helst, TYVÄRR tog jag inte hennes namn men vet vad hennes man heter i förnamn och var han jobbar, men vore kul att få kontakt med henne igen, kan ju alltid hoppas att hon ser detta eller att någon som känner henne läser detta och vidarebefordrar våran önskan om att prata mera och att lära känna varandra mera. De har en änglason som heter Max och som skulle blivit 4 år i torsdags, de bor också här i Nässjö.

Nähä, ska väl ta ett sista ryck här nu.

Ha det bäst nu alla goa vänner och var rädda om er och om varandra

SOLKRAM med saknad i hjärtat efter Louise