lördag 28 mars 2009

Jaha då var snart lördagen till ända, jösses vad dagarna går fort nu.

Vi går idag in i V:a 33 så nu är det inte långt kvar till V:A 40, HJÄLP, men men samtidigt så väntar jag ju och LÄNGTAR så OERHÖRT mycket.
Längtar efter att kunna gå LÅNGPROMENADER, saknar jag jättemycket faktiskt.

Idag har vi varit nere på stan och strosat runt lite granna, var mycket folk därnere, mycket trevligt, sen åkte vi faktiskt och STORHANDLADE, SUCK, är ju ALLTID lika "kul" inte, men det måste ju göras och nu för tiden så har jag ju någon som alltid följer med mig med och DET är GULD värt. Efter handlingen vart jag HELT SLUT, IGEN så det var bara att lägga sig och vila i soffan en stund innan hockeyn började där HV71 vann IGEN, KUL.

OJ då nu ringer visst klockan för pajen är visst färdig, blir VÄRLDENS GODASTE ost/skinkpaj ikväll nu innan vi åker ner till stan för Earth Hour.

GLÖM NU INTE EARTH HOUR

GLÖM NU INTE ATT SÄTTA FRAM KLOCKAN EN TIMME INATT.

Var rädda om er och om varandra.

KRAMAR
Carina

fredag 27 mars 2009


Så där ja, nu har jag börjat med en ny blogg, hoppas innerligt att ni är många som kikar in här, JÖSSES vad mycket det var att fixa i ordning med detta, nåväl, har bara börjat lite smått smått smått, får fortsätta sen när jag har mera ork och mera energi, det lilla knytet i magen tar VÄLDIGT MYCKET energi ifrån mig.

Nåväl, nu så tror jag att jag stänger ner datorn för idag, ha det gött alla goa vänner och var rädda om er och om varandra.


KRAMAR

Carina