fredag 17 april 2009

VÅR-Grillning

SÅÅÅÅ härligt när våren ÄNTLIGEN är här, är den efterlängtad eller är den efterlängtad???

Nåja, nu var det ett bra tag sedan jag var här, men har inte mått så väldigt bra så jag har helt enkelt inte orkat med att ens gå in och läsa bloggar el ngt annat dyl vad det gäller datorn.

Har haft hemorrojder och det var INGET kul kan jag säga, FY vad ont jag har haft, men nu så är det iaf över, PUH.

Sen har det varit VÄLDIGT jobbigt med barnen, de har krånglat hit och dit sen har jag faktiskt haft ett samtal med dem härhemma om hur de ska ha det egentligen och vad de själva känner och vill, INTE vad jag och deras pappa känner och vill utan vad de själva vill, det är inte lätt alla gånger att få barnen till att förstå det, men men efter ett långt samtal så tog de med sig alla sina saker så körde jag ut dem till sin pappa så ska de visst vara här nu nästa helg, men vi får se för de skulle ju varit här i påskas med men de visade sig inte ens, SUCK. Sen har yngste sonen fått en fråga från en kompis som lyder så här "Har din pappa och din mormor ett förhållande eller?", han tyckte det var SÅ pinsamt men han vågar ju TYVÄRR inte säga något till sin pappa, jag försökte att han måste nog säga något iaf för han ska inte gå och bära på såna saker och jag tycker det är väldigt viktigt att även hans pappa får höra sånt, visst jag får också såna frågor om dem, men jag är ju vuxen och kan ju svara för mig, är väl inte meningen att sonen ska få höra sånt här och få försvara dem, eller??????

Sen så skulle sonen och hans pappa till en skola i Värnamo idag och jag skulle anm dem dit för information om en linje som han vill gå där, men sen när jag ringde och frågade hur många det blir som åker då fick jag bara till svar att "Det ordnar vi med själva", varav jag förstod att min sk mamma då ska följa med och mycket riktigt, jag sa till P att tänk på sonen iaf, är ju pinsamt för honom, men P tyckte att det var det han tänkte på när hon nu skulle med dit. D hade sagt till henne att han inte vill ha med henne men då jämförde hon sig med min L, man HERREGUD, vi lever ju tillsammans och har ett förhållande hon är ju bara mormor, S U C K!!!!! Blir bara SÅÅÅ trött på de två, vet snart inte vart jag ska vända mig, de är ju sjuka båda två. För det första om D inte hade velat ha med L om vi skulle åkt dit så hade han inte heller följt med, men vad gör man????

Nähä, nu så ska jag ta och gå och göra salladen för älsklingen har tänt grillen, blir grillade kycklingfileér och grillspett med god grönsallad med fetaost och oliver i och till det vitlöksbröd och något gott att dricka, UTAN alkohol.......

Var nu rädda om er och om varandra.

SOLKRAM
Carina