torsdag 18 mars 2010

Trött, trött, trött, jättetrött

Jaa idag har jag varit SÅÅÅ INNERLIGT trött HELA dagen faktiskt, men jag trotsade tröttheten och begav mig ner på torget en sväng, vår i luften var det idag, snön smälter sakteliga och blir mindre och mindre, HEJA våren tänk den kanske vinner i år igen, det finns fortfarande HOPP, YIPPEEEEE.

Sen har jag nog bara småpysslat lite idag och vilat för tröttheten har faktiskt tagit överhanden idag och då gäller det ju bara att lyssna på kroppen och göra det som den ropar efter.

Imorgon är det ju återigen fredag och det innebär ytterligare en ny dag med nya äventyr gäller bara att fånga varje stund och göra det bästa av den så att inte någon tid i livet går till spillo, eller hur???

Ikväll blev det ett kort men vänligt inlägg, får se om det kommer ett längre en annan dag, den som lever får ju se, eller hur???

Var nu rädda om er och om varandra.

CARPE DIEM

Kram
Carina

onsdag 17 mars 2010

Ögonkontroll, solsken, stickning

Jaa det är väl vad jag kan summera min dag med så här långt.

Japp som ni ser så har jag gjort om min blogg lite men NU är jag faktiskt nöjd med den, ska bara få fart med att fota lite alster som jag gör och som jag gjort, som sagt så är det ju inte så mycket korttillverkningar eller smyckestillverkningar som sker just nu däremot har jag ju stickat en filt och en tröja till bebisen, håller på med en tröja till nu som bebisen ska ha sen, mysigt.

Idag har jag som sagt varit inne på ögon och kollat upp mitt öga och det var läkt nu, hornhinnan är inte skadad av medicinen och helt läkt av infektionen, men när läkaren skulle droppa i en droppe med bedövningsmedel så tog hon fel och droppade ögat med ett medel som förstorade pupillen istället så nu sitter jag här och ser suddigt på vänsterögat, pupillen är aningen förstorad och jag är aningen ljuskänslig på det ögat nu, men det går väl över så småningom iaf.

Idag vaknade jag med att se att det var mulet ute och det hade snöat igen, men som tur var så var det bara ett litet lager, skönt, för nu vill jag ha våren HÄR, jag försöker ju locka hit våren med att ha fräscha färska gula tulpaner inne och mina fröer som jag planterat växer och frodas, precis som vårat lilla frö i magen, hi hi hi......, solen har iaf kommmit fram sen och det är riktigt skönt och behagligt ute.

Tror nog det blir en liten stund på altanen i solskenet iklädd jacka och filt så jag inte blir kall, sen blir det nog till att sticka en del till, kul.

Nåväl först nu så hör jag att tumlaren ropar på mig så det är väl dags att gå ner och ta hand om den.

Var rädda om er och om varandra.

CARPE DIEM

Kram
Carina

tisdag 16 mars 2010

Pojke eller flicka...............

Jaa DET är ju den STORA frågan, själv så tror jag att det är en liten tjeja som jag har i magen men om det kommer ut en liten bebis som visar sig vara en liten pojke så gör det INGENTING överhuvudtaget för han skulle i så fall vara lika välkommen som en liten tjeja, nåväl vi får vänta och se.

Idag har ju varit en sån där underbart solig dag igen och här har tvättats lite granna och kört lite diskmaskin, skönt när sånt också blir gjort, skönt att känna att jag har lite energi i alla fall istället för att känna att jag inte orkar någonting ALLS.

Har även haft lite ta hand om mig själv tid idag, känns skönt och givande för det behövs ju det med.

Nähä nu så var det färdigskrivet för ikväll.

Ha det så jättebra och var rädda om er själva och om varandra.

CARPE DIEM

Kram
Carina

måndag 15 mars 2010

Ultraljud och besök av äldste sonen........

Idag har vi varit på ultraljud och sett vårat lilla pyre, hi hi det var FULL FART i magen och ALLT såg bra ut, SÅÅ HIMLA skönt, jag reagerade med att börja störtgråta då vi kom ut och sen bara skaka inifrån och ut, blev chockad då jag fick vet att det hade gått så himla bra och att värdena var så bra, känns så härligt.

Väl hemma och hämtat mig från chocken så kom faktiskt äldste sonen på besök, vi satt och pratade en hel del och sen gick han hem till dem. Tala om att jag har varit trött efter detta, det tar på krafterna att vara trevlig och att få bra besked.

Älsklingen min har kämpat med golvet, men nu så är det lagt och det blev SÅÅÅ HIMLA fint, ska det bara ligga till sig med limmet över natten sen kan ju lister och sånt komma på plats för att vi sedan kan börja dekorera väggarna, kul.

Ååh jag bara måste berätta är så himla glad för alla mina fröer som jag planterade häromveckan har börjat komma upp och grönska, ser fram emot att plantera om alla plantorna sen och nu i april ska jag börja fröså blommorna till sommaren, mysigt.

Nähä ska ta och sticka några varv till ikväll innan dubbeldejten med älsklingen och John Blund.

CARPE DIEM

Kram
Carina

söndag 14 mars 2010

OJ OJ OJ vart tog energin vägen som jag hade igår????

Jaa nu efterlyser jag VERKLIGEN min energi som jag hade igår, ville ju ha den idag med, men som sagt så vart den helt bortblåst, TYVÄRR, har istället tillbringat mesta delen av dagen stickandes på tröja nr 2 till bebisen och vilat medans älsklingen min har kämpat med golvet i hallen och när vi öppnar sista paketet med parketten så är den repig i förpackningen, blir man trött då eller blir man trött, så det är ju bara att åka ner och byta den imorgon för idag hade de ju INTE öppet, SÅÅ typiskt.

Har lite olika tankar som far omkring i mitt huvud-efter att vi förlorat våran älskade Louise och sedan blivit gravida igen så är det några av mina närmsta släktingar som inte hör av sig över huvudtaget, vi hörde av oss till dem och berättade våran glädje och trodde faktiskt att vi skulle få höra något av dem efter detta, men inte ett endaste ljud ifrån dem, varför??? SÅÅÅ nära släktingar också, tycker det är synd, vad ska man göra???

Jaha då är det en ny dag och en ny vecka imorgon får se vad den har i beredskap för ossoch vad som kommer att hända och hur vi kommer att må.

Idag har det varit kallt hela dagen faktiskt, visst solen har varit framme emellanåt men sen har det mestadels varit mulet och SÅ himla kallt, TYVÄRR så går barometern emot ostadigt och regn, lite synd för nu tror jag att det är många med mig som LÄNGTAR efter den OERHÖRT HÄRLIGA våren, men vi kan ju aldrig vänta för länge eller hur.

Nåväl ha det jättebra, ta vara på dagen och stunden för den får du ALDRIG igen.

Glöm inte CARPE DIEM

KRAM
Carina