onsdag 31 mars 2010

Lyssnat på hjärtljud hos BM idag, Blåkulla imorgon...............

Japp imorgon bär det av till Blåkulla, är det några som hänger på??? Hoppas på att vi blir många som far dit på våra kvastar, hi hi hi.......

Inte klokt egentligen imorgon är det redan skärtorsdagen och sen är det påsk med mycket smaskig påskmat och påskgodis, mysigt och det mesta går ju i glada färger och bara det är ju HELT UNDERBART nu denna tiden efter den kalla och snörika vintern som vi har haft.

Japp idag så har jag varit hos våran FANTASTISKT UNDERBARA bm och fått lyssna på bebisens lilla hjärta, tänk det lilla hjärtat slog i 145 slag i minuten, är ju inte klokt vad ngt så litet kan göra, spännande. Var SÅÅÅ skönt för ALLA prover och värden var bara bra hon hade ingenting att påpeka på och det känns så himla bra, sen om jag vill gå oftare till henne så är det bara för mig att ringa till henne så får jag en extra tid och bara det känns ju så oerhört betryggande.

Påskkorten är faktiskt avklarade men TYVÄRR så hann jag lägga dem i kuverten innan jag kom på att jag kanske skulle fotat dem och lagt ut dem här men vi får se nästa år så kanske jag hinner med det med. Har även gjort en ett halsband till en jättegod väninna som fyller år idag och det la jag i en ask som jag också har gjort, asken har jag faktiskt tagit kort på så den kommer att komma ut här i bloggen sen så småningom.

Är SÅÅÅ himla glad för jag känner hela tiden att jag bara misslyckas med mina orkidéer men en som jag har härhemma har börjat skjuta ett skott nu från stängeln där blomman satt tidigare, jag trodde att de skulle vissna ner men en kommer det skott på, SÅÅÅ kul ju.

Tomaterna, physalis fröerna som jag planterat har också kommit upp så snart är det nog dags att plantera om dem, ska även ta och sätta fröer till olika blommor som jag har tänkt plantera ut i olika krukor sen i sommar, mysigt och KUL.

Nähä ska ta och börja planera för middagen tills älsklingen min kommer hem från sin arbetsdag någon gång ikv, är mycket nu för honom. Idag så blir det faktiskt torsk med kokt potatis, gröna ärtor och en god sås till det, gott.

Ha nu en fortsatt bra dag, var rädd om dig och om varandra därute.

KRAM

Carina

måndag 29 mars 2010

Tiden bara RUSAR ju iväg, ljuset blir bara starkare hela tiden

Visst är det väl ändå ett underbart land vi lever i, visst vi har ju haft MÄNGDER och åter MÄNGDER med snö i år men att nu börjar faktiskt snön att försvinna även här och idag nu när det regnar så får ju snön ännu mera hjälp med att försvinna och våren närmar sig med stormsteg och med den så kommer förhoppningsvis värmen också (fast jag vill ha kall sommar i år). Passa på att NJUTA nu med för det får vi inte glömma bort mitt i all vardagsbrådska.

Nu närmar sig ju påsken också och med den MASSVIS med godsaker i form av god mat och gott godis, SMASKENS, fast jag får väl hålla igen lite med godiset "snyft", hi hi hi.........men lagom är ju alltid bäst.

Har faktiskt haft lite pysselenergi men vet inte om jag ska lägga ut de sakerna för tycker att alla andra gör OERHÖRT MYCKET vackrare och finare kort men vi får väl se hur jag vågar.

Magen den växer och jag känner små små sparkar med jämna mellanrum, det är ju bara SÅÅÅ himla mysigt längtar tills att det kommer starkare sparkar så även älsklingen kan känna våran lilla bebis därinne som vi längtar OERHÖRT mycket efter.

Nää ta nu och var rädda om er alla goa vänner och om varandra därute i cybervärlden.

CARPE DIEM

KRAM

Carina