lördag 23 oktober 2010

SNÖ SNÖ SNÖ

JAPP det stämmer för i onsdags började det att snöa här uppe på toppen av höglandet och i torsdags kom det lite mera och igår fredag så kom det ännu mer, men nu så regnar det istället fast det ligger kvar ett vitt tunt täcke både på gräsmattan och på en del tak. Jag tillhör ju den lilla skaran av människor som tycker det är mysigt med snö nu, det blir ju så pass mycket ljusare med nu då ju, sen finns det ju alltid människor som klagar över att det blir halt och kallt och dåligt väder, men halt blir det ju varje år, kallt och dåligt väder finns ju inte för det finns ju bara dåliga kläder, eller hur???

I torsdags var jag nere på torget en sväng, köpte lite ägg och en vit ljung som vi glömde köpa sist när vi handlade alla ljung men nu så är det klart och det har blivit jättefint både härhemma och uppe hos Louise. Syrran min följde med ner på torget sen gick vi en runda, var även uppe på kyrkogården och hälsade på Luoise och våran mormor och morfar, känns alltid bra att ha varit däruppe.

Igår var Jesper och jag nere på föräldraträffen som startade igår, det var Jesper och 3 barn till med sina föräldrar en tjej hade med sig både sin mamma och pappa, det var jättetrevligt där, vi bytte faktiskt tel. nr med varandra och adresser så nu fick Jesper lite nya kompisar i sin egen ålder med, kul.

Idag har vi varit upe på Hultetskolan för där hade de "Bytesmarknad" med barnkläder och div prylar men de öppnade inte förräns vid kl. 13.00 så vi får se om vi sticker dit igen, vi åkte iaf ner på stan en sväng med så nu är kläderna inhandlade till Jesper iaf som han ska ha på dopet kvar är ju bara kläder till mig och till älskade sambon min.

Igår gjorde jag klart inbjudningskorten till dopet och bild på hur de blev kommer sedan när jag skickat iväg dem för jag VET att det är en del av mottagarna som läser min blogg, hi hi hi....

Nähä, nu så ska jag väl ta och tömma diskmaskinen som nu är klar så får vi se vad vi hittar på sen.

Ha det nu bäst.

Var rädda om er och om varandra därute i världen.

CARPE DIEM

Glöm inte bort att just DU är värdefull.

KRAM
Carina

tisdag 19 oktober 2010

ÄNTLIGEN

Jaa, ÄNTLIGEN så kom då äldste sonen hem en LÅNG sväng igår, det var SUPERTREVLIGT att ha honom här, ha lite egentid med bara honom, är ju aldrig fel med egentid med varje barn tycker jag. Han ringde iaf till VC igår men då var den personen inte där så han skulle ringa idag på FM, har tyvärr inte fått tag i honom idag så jag vet inte om han ringde idag eller hur han gjorde, men det var ett STORT steg för honom igår att ringa dit. Vi satt och pratade och fikade och pratade och hade SÅ TREVLIGT.

Idag har jag varit nere på 2 banker och gjort lite olika ärenden, strosat omkring lite på stan, det var ju knappt någon där, verkar precis som att om det börjar regna lite då FLYR alla människor inomhus, men det finns ju inget dåligt väder det finns ju bara dåliga kläder så det är ju bara att ge sig UT för frisk luft har ju ingen mått dåligt av än vad jag vet iaf.

Jo, just det ja har ju varit en sväng på loppis med idag, mysigt. Annars så har jag bara myst omkring med lillkillen härhemma, läst lite sagor och sjungit olika sånger har vi gjort tillsammans och bara FÅNGAT DAGEN.

Nähä, nu så kallar John Blund på mig så var nu rädd om dig och om varandra därute.

KRAM
Carina

måndag 18 oktober 2010

Kom aldrig hem någon son i fredags

Nää, i fredags så återigen väntade och väntade jag, det är väl kanske min lott i livet vad det gäller sönerna från förra livet att bara VÄNTA på dem??? Nåväl jag ringde iaf till honom och då visade det sig att han var hemma hos sin sk mormor och städade åt henne och satte upp saker (hon är ju för 17 HELA 68 år gammal, klarar man inte sånt själv då??), men vi kom iaf överrens om att han skulle komma hit idag ist vid samma tid så vi får väl se om han dyker upp idag, han behöver ju denna hjälpen nu så han kommer vidare i livet med GOD hälsa, det är ju min HÖGSTA önskan.

Japp då har helgen gått förbi och den har varit till stor belåtenhet igen, visst i lördags så var ju älsklingen och jobbade mer än halva dagen men sen var vi ute i trädgården och fejade och hade oss, plockade ur husvagnen hann vi med också.

Natten sen till lördagen så erbjöd sig älsklingen återigen att ta nattpasset av sonen då han vaknar för att äta så jag skulle få sova HELA natten, WOW vilken underbar karl jag har i mitt liv, bara att tänka så, det är jag DEFINITIVT inte bortskämd med från tidigare liv, SÅÅÅ skönt och bra jag har det nu, jag värdesätter honom och vårat liv något så oerhört mycket.

Igår satte vi in husvagnen för säsongen så nu får den stå och vila tills våren kryper närmre och vi då tar ut den igen för nya äventyr. Sen höll vi på och hösta in trädgården mer och mer så snart är den klar, vi avslutade med en fika i höstsolens sken på trappan, är ju lika mysigt där nu som på vårkanten, gäller ju bara att njuta av varje årstids olika skepnader.

Idag ska jag som sagt vänta hem äldste sonen sen får jag se om det blir några kort gjorda eller vad som händer och sker, det vet man ju aldrig innan ju, alltid lika spännande att uppleva.

Tack för mig Hej på dig.

Var nu rädd om dig och om de dina.

CARPE DIEM

KRAM
Carina