tisdag 25 augusti 2009

Ny dag, nya utmaningar, varit hos läkaren idag

Hopp hej

Japp idag är ju återigen en ny dag, känner mig inte riktigt lika nere som igår, känns skönt.

Känner för att greja lite härhemma och samtidigt för att pyssla lite, kanske ska ta och göra färdigt kortet jag håller på med till en JÄTTEGOD vän, hoppas bara hon gillar det när hon får det.

Har förresten varit hos läkaren idag för ett nytt läkarutlåtande till FK och det gick faktiskt riktigt bra, fick en till medicin bara som är 45 min promenad DAGLIGEN efter frukost, varken mer eller mindre, hm undrar just om jag kommer ihåg att ta denna medicinen nu dagligen bara.

Ska snart gå upp till våran älskade lilla dotter som idag har namnsdag för det är Louise idag, GRATTIS lillstumpan.

Jaa idag blev ett kort inlägg men det kanske är bättre än inget.

Ska ta och sätta på diskmaskinen nu, ska nog även byta lakan idag tror jag.

Nåväl var rädda om er därute och om varandra.

CARPE DIEM

KRAM KRAM

måndag 24 augusti 2009

X-krånglar, hälsan-sådär, träff med JÄTTEGOD vän

Hej hallå

Jaa nu var det BRA LÄNGESEN jag skrev igen, vart tar tiden vägen egentligen???

X-ja, varför ska vi behöva dras med dem när vi ändå skilt oss ifrån dem, varför ska de kunna förstöra våranya liv, varför varför varför????

Mitt X har ju blivit vräkt från huset som de hyr pga att de inte har skött trädgården som de ska och jag förstår faktiskt hyresvärden, men nu så får barnen inte berätta för mig vart de ska flytta eller när, de får inte prata med mig via telefon eller via datorn, SUCK VARFÖR, blir SÅÅÅ trött på honom, han knäcker mig. MEN som tur är så fick jag kontakt med äldste sonen för han ringde min mobil när X jobbade för han vågade inte när han är hemma så idag har vi faktiskt lunchat tillsammans, MEN TYVÄRR så blev jag SÅÅÅ trött efteråt, varför blir jag det nu då??? Vi hade iaf JÄTTETREVLIGT och ja han berättade för mig vart de ska flytta och det ska visst ske nu nästnästa vecka vad som är SUPER med det är ju att de flyttar in till stan igen, gott för sönerna behöver det och kunna umgås med sina kompisar för de får ju inte ta ut sina kompisar ut dit de bor nu för sin pappa, SUCK

Louise har vi ju sen med, SAKNAR henne SÅÅÅ ENORMT MYCKET, återigen VARFÖR VARFÖR VARFÖR fick vi inte behålla henne och ge henne SÅ mycket kärlek som vi kan och vill???? I morgon har våran lilla älskade dotter namnsdag så GRATTIS stumpan i förskott.

Hoppla nu ringde telefonen och det var Anneli från BB som undrade hur det var med mig och min älskling, himla gullligt av henne så nu blev det en liten pratstund, härligt att de gör sånt.

Vänner ja, OJ OJ OJ vad härligt det är med vänner, förrförra fredagen så träffade jag och Lasse min KÄRA vän Lisette och hennes familj från Skåne som jag lärt känna via nätet och Må Bra sidan, vi träffades i stadsparken i Jönköping och jag hade med mig pastasallad och dricka, baguette, ost och fika, vi hade HUR KUL som helst, var INTE sista gången vi träffades, kul med såna vänner.

En annan UNDERBART GOD vän har hört av sig via telefon och det var JÄTTELÄNGESEN vi pratades vid, var UNDERBART att prata med henne, visst våran vänskap kommer nog aldrig att bli som den varit men den kommer nog att vara kvar iaf tror jag.

En annan SUPERGOD vän jag lärt känna via nätet och Må Bra sidan är ju Nina, hon ringde också häromdagen och vi pratade i typ 1 timme och allt och INGENTING, ska bli SÅ himla kul att träffa henne med hennes resp, hon är bara SÅÅÅ snäll, vänlig, pålitlig och go, härligt med såna vänner.

Ytterligare en annan vän som jag lärt känna via nätet och Må Bra sidan är ju Ullis, henne ska jag bara ringa, har bara inte blivit av och hon bara MÅSTE komma hit hon med snart, men vart tar tiden vägen, vi har ju hur mycket som helst framöver, hur ska vi hinna med allt???

Hälsan-sådär, ja så kan jag ju sammanfatta den i korthet för jag känner mig INTE bra, känner mig deppig och nere, grunnar så mycket på dumma saker, vet inte hur länge till som jag orkar ha det så här, är HEMSKT just nu, vad ska jag göra, hur ska jag orka???

Någon som har något svar eller någon idé???

Nää ska ta och vila lite nu, jo förresten tror jag har fixat så alla kan kommentera nu här på min blogg, lycka till

CARPE DIEM

KRAM KRAM
Carina