fredag 26 mars 2010

Hälften är gjord, bara nedförsbacke kvar, hi hi hi........

Jaa så känns det faktiskt nu när vi har gjort hälften av tiden under graviditeten för nu är det ju "bara" 20v kvar.......skönt.

Så nu är det fredag igen tänk vad en vecka går fort, solen skiner fortfarande och snön smälter sakteliga men säkert, skönt så det gröna sköna gräset kommer fram mer och mer, det är ju bara HELT UNDERBART.

Igår var jag nere på torget en sväng, hade tänkt köpa mig ett par gardiner som jag sett tidigare men nu var de SLUT, det är ju bara SÅÅÅÅ HIMLA typiskt, men han skulle få nya sådana om 2 veckor så då är det ju bara att vänta och se fram emot att få köpa hem dem och berika sovrummet med nya vackra gardiner, härligt.

Planterade första vårblommorna igår med, det blev påskliljor och penseér vid entrén så det ser lite mer välkomnande ut än bara vissna trötta ljung som satt där tidigare så nu kan våren känna sig mer och mer välkommen och kanske bli än mer lockad att komma fram nu, vi kan ju alltid hoppas iaf.

Nähä ska ta och ta med mig sticket till altanen och njuta av den underbara värmande solen.

Ha nu en fortsatt go fredag alla underbara vänner.

Tänk på att KVALITETSTID är mycket mera värt än KVANTITETSTID!!!!!

CARPE DIEM

KRAM

Carina

tisdag 23 mars 2010

Ytterligare en bra dag till ända snart..........

Livet springer fort förbi när man har roligt så det gäller ju att ta vara på varje minsta upplevelse som berikar våra liv, eller hur???

Idag har jag iaf varit nere hos AF för ett överlämnande från FK till AF så detta innebär ju nu en massa olika möjligheter för mig vilket känns spännande och oerhört utmanande, kul.

Efter mötet var jag HELT SLUT så det var bara till att lägga mig ner och vila för tydligen tog det oerhört mycket kraft och energi att vara på det men det känns bra för jag fick ur mig en hel del om mig själv och mitt snart 44-åriga långa liv.

Sen har jag faktiskt gjort kålpudding idag, det är ju bara SÅÅÅÅ HIMLA gott.

Idag har det faktiskt regnat en hel del och sen började det snöa men det var bara blötsnö så det blev inte liggandes och efter det kom det regn och vet ni vad-jag ser mer och mer av det gröna underbart sköna gräset träda fram mer och mer, UNDERBART så det gäller ju bara att N J U T A!!!!!

Nähä ska ta och avrunda kvällen nu för att förbereda mig för min dubbeldejt sen med älsklingen och med John Blund.

Ha det jättegott, var rädda om er och om varandra därute.

KRAM

Carina

måndag 22 mars 2010

Besök av söner och UNDERBART tel. samtal

Jaa det är vad jag har berikat min start på denna vecka med och jag är oerhört nöjd med det.

Sönerna kom hit idag och hälsade på båda två FAKTISKT, helt otroligt, men nu så får vi se hur länge det dröjer tills nästa gång, men en gång är ju oerhört mycket bättre än ingen gång, eller hur???

En av mina underbara svägerskor ringde mig idag på förmiddagen och ville höra hur jag mår och sen pratade vi om allt och ingenting i 1.5 timme, är så tacksam och glad att jag har blivit berikad av dessa de värmer hjärtat många gånger ska ni veta.

Snöat har det faktiskt gjort lite granna idag med, nåväl inget som lagt sig på marken men ändå, jag vill ju ha VÅR försöker ju locka på den genom alla sätt och vis som jag kommer på men det är inte lätt att rå på vädrets alla makter och väl är väl det för tänk vad mycket osämja det hade varit då i världen om ALLA skulle bestämma över vädret och dess makter, nej vi får allt nöja oss med det vi får och försöka se det positiva i varje väderlek.

Nää ska ta och avsluta måndagskvällen med att mysa med älsklingen, den BÄSTA som finns.

CARPE DIEM

KRAM
Carina

söndag 21 mars 2010

UNDERBAR HELG

DET är EXAKT vad jag har haft nu, känns SÅ himla bra att ha haft en sån underbar helg, ja vad har den då innehållit??? Jo:

I fredags kom en av mina kära svägerskor och hälsade på bara "så där", är SÅ himla kul när folk gör så, tänk vad rik jag har blivit efter att jag skilde mig och skaffade mig ett helt nytt liv, vilka goa släktingar jag fått, de är HELT UNDERBARA, de VET om att jag uppskattar dem med, tycker det är viktigt att berätta för folk som jag bryr mig om att jag gör det, vill ju själv veta sånt och även tvärtemot.

Igår var älsklingen och jag en sväng i Jkpg där jag på torget hittade en klänning och en storblus som jag kan ha både nu och sen i sommar när magen växer och blir större och större, hittade ett par panelgardiner till köket, såå fina och vårlika, härligt.
Sen var vi på Blomsterlandet och där hittade jag PENSEÉR, YIPPEEEE tala om vårlycka, ska plantera dem i veckan och locka fram våren med dem tänkte jag. Sen fixade vi klart hallen som blev SÅ himla bra, känns större även nu när vi satt upp allt och fått möblerna vi hade på plats, skönt, är så himla underbart när det känns rätt och bra.

Idag har vi haft besök av jättekära vänner vi fikade på äppelkaka och vaniljsås med kaffe till (saft för mig) och bara satt och pratade HELA tiden, så himla kul och trevligt, tiden bara RUSAR fram när man har det så trevligt ju.

Imorgon är det ju en ny vecka blir spännande att se vad den har i beredskap för oss alla.

Ska nu fortsätta ta vara av söndagen.

CARPE DIEM

Kram
Carina