torsdag 11 november 2010

Hej mitt HALA vinterland


Jaa idag var det minsann JÄTTEHALT iaf när Jesper och jag var ute på promenad ner till torget, halkade till ett antal gånger faktiskt, som väl är så halkade jag inte omkull iaf. Nere på torget så köpte jag mig faktiskt säsongens FÖRSTA tulpanbukett, de är ju bara SÅÅÅ vackra tycker jag, blir glad av att ha blommor i vas inomhus, tänk vad lite som kan glädja och värma så mycket, gäller att NJUTA här och nu för nu kommer inte i repris, eller hur??

Igår var jag ute och skottade blötsnö både INNAN plogbilen var här och även EFTER och DÅ var det TUNG blötsnö kan jag meddela så idag har jag faktiskt lite träningsvärk, men å andra sidan så är det ju BRA träning med snöskottning, då slår man ju två flugor på smällen på en och samma gång, eller hur????

Nu är här förberedelser inför dopet på lördag som står på schemat, men det känns som vi har allt under kontroll, tänk vad mycket det gör när man börjar i tid och inte som förr då jag JÄMT gjorde ALLT i sista sekunden, STRESS STRESS STRESS, men NEJ nu har vi dragit ner på STRESSEN för det är det ju INGEN som mår bra utav.

Fastnade vid programmet "Nannyakuten" tidigare, TYVÄRR fick den mig att må lite dåligt för det handlade mycket om pappan som i den familjen slog sina barn och sa elaka ord till dem, det rörde upp känslor i mig eftersom jag själv fick stå ut med sådant under HELA min uppväxt och även upp i vuxen ålder fast inte av min pappa utan ist av min sk mamma, ja jag säger sk för jag har brutit HELT med henne och i mångas ögon så kan man ju inte göra det för "Det är ju iaf din mamma", men jag mår så pass mycket bättre efter att jag brutit HELT med henne, men TYVÄRR så blir jag ju inte fri helt från henne pga att hon håller på och umgås HELA tiden med mitt X och med mina söner från det förhållandet, SUCK. Men jag är iaf STOLT och GLAD över att jag tog det beslutet för jag MÅR BRA utav det.

Nähä nu så ropar lille Jesper på mig, han har väl haft sin lilla powernap nu tror jag så nu är det bus och lek på schemat.

Var rädda om er därute och om varandra.

KRAMA varandra i trafiken, hi hi hi....

KRAM
Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar