onsdag 27 oktober 2010

Lite skrytHA HA HA, ja här kommer faktiskt lite "skryt", detta kortet slängde jag ihop lite hastigt idag när jag skulle iväg och lämna det till kvinnan jag pratat med i 7 års tid och som jag nu inte längre behöver gå till längre men som jag istället nu får behålla som en jättegod vän, TACK vännen.Det svarta bakom kortet är ett svart papper jag la på scannern så kortet syntes bättre.

Sen MÅSTE jag ju bara skryta om våran lille prins för tredje natten på raken nu så har han sovit i sin egna säng från kl. 23.00-08.15, tala om lyxnätter, jag klagar ABSOLUT INTE, han är bara BÄST vårat lilla älskade underverk.

Idag åkte vi ner till Babycafeét igen men det stod en lapp att det var stängt idag men det var visst några mammor som gick upp med sina bebisar ändå men jag åkte ner till Kvantum för att handla istället och sen åkte vi hem för att mysa vid en tänd brasa istället, jag kände mera för det idag faktiskt.

Idag har jag köpt tidningen "Drömhem och trädgård"s julspecial, har inte hunnit börja bläddra och försjunka mig i den ännu men ska ta en stund sen någon dag och njuta utav den, tänk nu kommer vi närmre och närmre advents- och julmystiderna, jag LÄNGTAR oerhört mycket tills dess, ska bli SÅÅÅ härligt.

Men just nu så NJUTER jag vareviga stund med min lille prins och min älskade sambo, livet är bara SÅÅÅ UNDERBART HÄRLIGT.

Lev här och nu för det går inte i repris.

Glöm inte bort att du är värdefull.

CARPE DIEM

KRAM
Carina

tisdag 26 oktober 2010

Lev här och NU


Här har ni lite mera bilder på vad jag gör syns tyvärr lite dåligt på bilden men den översta är en kaffeservett och den understa är en matservett, dessa brukar ALLTID bli lika uppskattade och jag har faktiskt fått betällningar på såna här till olika fester, kul. jag kanske lägger ut fler bilder senare på ex som jag har hemma.

I natt har Jesper sovit i EGEN säng hela natten från kl. 23.00-08.15 så jag klagar DEFINITIVT INTE på honom, han är bara SÅÅÅ gosig vår lille prins.

Idag har jag varit effektiv, har bakat 2 sorters kakor, fixat i ordning papper härhemma, tvättat 3 maskiner tvätt, lagat mat, gosat och tagit hand om lille guldklimpen, promenerat en härlig höstpromenad med skatten i vagnen, såna här dagar vill jag GÄRNA ha flera av, jag riktigt njuter av dessa dagar, LEVER LIVET känns det som jag gör och det riktigt ordentligt.

Hoppla nu ville inte lillkillen nana mer så nu ska jag gosa och busa lite med honom igen, kan inte göra det tillräckligt.

Lev livet HÄR och NU för du får ALDRIG igen denna stunden som du har just NU.

CARPE DIEM

Var rädd om dig och om varandra

KRAM
Carina

måndag 25 oktober 2010

Lite allt möjligt.


JAPP här har ni mitt alster till inbjudningskort till sonens dop, det blev några olika varianter av detta kort, men lägger bara upp ett, jag blev faktiskt riktigt nöjd den här gången, det händer inte så ofta faktiskt.

JAPP vi fick ju som sagt snö här på toppen av höglandet, men den försvann med regnet som kom och efter regnet så kom faktiskt SOLSKEN för det är vad vi har idag, HÄRLIGT UNDERBAR höstluft som fyller våra lungor då vi varit ute på promenad.

Jesper och jag har även varit på babymassage idag och för er som aldrig varit på det så kan jag VARMT rekommendera det för SÅÅ mysigt det var, visst lilleman hade lite svårt att komma till ro och njuta utav det för han sov ju när vi begav oss dit men sen när han väl började njuta av det så gick det ju jättebra och nu sover han som en liten stock så han blev nog mottagen av massagen, kan säga att detta kommer vi att göra flera gånger nu härhemma.

Igår bakade jag faktiskt 136 st bullar som jag tänkte ha till dopet,nåja inte bara bullarna men det är ju iaf en början, känns så skönt att nu för tiden börja i tid med saker och ting och inte vara ute i sista sekunden med allt. Nu så hoppas jag bara att dopklänningen kommer med posten idag, blir spännande att se.

Nähä, nu så vaknar visst lille guldklimpen, dags att ge honom lite mat.

Ha det nu så gott, var rädd om dig och om varandra.

Tack för att just du kikade in till mig.

CARPE DIEM

Kram
Carina