måndag 2 augusti 2010

SOL ute, SOL inne, SOL i hjärta, SOL i sinne

ja SOL är det ju nästanpå överallt, HÄRLIGT, me like a lot.

Idag har jag faktiskt bakat sirapsbröd och skurna chokladbröd, har även tvättat 2 maskiner tvätt SÅ härliga såna här dagar är, jag njuter av vardagsbestyr och varje stund som förgyller mitt liv här på jorden.

Ikväll har jag fått äran att komma till min kära kära svägerska och fått fötterna i ordninggjorda och fina, känns ju bara SÅÅÅÅ SKÖNT nu efteråt, att gå till fotvårdsspecialist är ju bara en sån lyx känns det som iaf nu när jag har en stor bebismage som gör att det är svårt att komma ner till fötterna, men nu känns det ju som jag går på moln både i hjärtat och under fötterna, hi hi hi.

Jag njuter något så oerhört mycket av att få känna mig omhändertagen, ompysslad och att någon verkligen bryr sig om sig som älsklingen verkligen gör, jag önskar så innerligt att fler kvinnor får uppleva sånt här som jag får göra.

Nää nu så ska vi ta och kika på filmen "Farsan" och bara MYSA tillsammans.

Imorgon är ju åter en ny dag med nya möjligheter, spännande att se vad tisdagen har i beredskap för mig.

Var nu rädd om dig och om varandra.

KRAM
Carina

söndag 1 augusti 2010

Smultronplatserna är MÅNGA

Just nu är mina smultronplatser överallt i livet för tänk vilket liv jag har fått, tänk att på några år gå från att vilja ta mitt liv och planera för att ta mitt liv till att nu LEVA livet och att även NJUTA av det, känns helt otroligt att jag gjort en sån resa egentligen, men visst har jag blivit berikad med mycket samtidigt som jag förlorat en hel del längs den långa vägen men jag har ju samtidigt lärt mig en hel del känns det som.

Jag har ju framförallt vunnit min UNDERBARA kärlek, han är bara PERFEKT för mig. har ju tyvärr förlorat våran älskade lilla Louise längs vägen, även förlorat några släktingar och familjemedlemmar som inte kan se och förstå att jag blivit starkare i mig själv och att jag inte är i behov av dem på samma sätt längre, men det är ju även det en del av livet, eller hur??? Sen har jag ju vunnit en massa goa underbara släktingar istället och för att inte tala om det lilla underverket som växer i magen och som vi LÄNGTAR något så oerhört mycket efter, känns bara SÅ ofattbart emellanåt, men det kanske är pga det som hände oss sist att jag känner så, nåväl det är ju bara att vänta och se.

Nu i natt har jag haft en HEMSK natt med kramper i vaderna och i skinkorna, fick rusa upp och spy en gång, haft hemska halsbrännor med så mycket sömn har det TYVÄRR inte varit, älsklingen masserade mig ju med jämna mellanrum men sen kommer ju kramperna bara så där men vi får hoppas på att jag kommer att få sova nu i natt istället.

Har ju en sån fantastisk karl som pysslar om mig och tar hand om mig det är ju bara SÅ EVINNERLIGT svårt att BARA ta emot, är ju inte van vid att någon gör något för mig är ju mera van vid att göra ALLT för alla andra istället, men jag håller på och lär mig för fullt.

Nähä det var lite om mitt liv nu idag, kul att just du kikade in.

Var nu rädd om dig och om varandra, NJUTA av NUET och på alla DINA smultronplatser.

KRAM
Carina