fredag 15 oktober 2010

TACK, jaa vem ska jag tacka egentligen??????

Jo, jag sjunger som Arja gör "Jag vill tacka LIVET, som har gett mig så mycket". Nå vad är det livet har gett mig då??? Jo, det ska jag lista för er här nedanför:
* Kärlek
* Styrka
* Kraft
* Energi
* Glädje
* 3 barn på jorden och ett i himlen (saknar dig Louise)
* Underbara svägerskor
* Härliga syskon
* Vänner
* Hälsa
* Olika årstider

Jaa listan kan göras HUR lång som helst egentligen och idag skiner solen med och jag känner mig bara så himla sprudlande energisk idag, har tvättat, diskat, städat, lagat mat, varit ute på UNDERBAR höstpromenad och njutit av alla höstens färger och ljuvliga höstvindar och tänk SNART är advent och julen här, me like a lot.

När jag dammsög innan här idag så tänkte jag på vilken lång resa jag har gjort i mitt liv, jag har ju DEFINITIVT varit nere på botten i det allra djupaste svartaste hålet och nu har jag klättrat upp från det och ska ALDRIG mera ner dit igen, nåja visst går livet upp och ner men SÅ långt ner ska jag ALDRIG mera för nu vill jag LEVA LIVET, då ville jag göra slut på livet ju. Jag lever idag med en karl som jag är OERHÖRT stolt över, min kärlek till honom har inga gränser den bara ökar och ökar för varje minut som går. Förra äktenskapet bestod mestadels av att skämmas över den mannen pga hans alkoholism och otrogenhet. Jag saknar mina äldsta söner de ligger mig varmt om hjärtat, jag väntar just nu hem äldste sonen, hoppas han kommer hit idag, skulle glädja mig OERHÖRT mycket.

Just nu ligger lillemannen ute i vagnen och sover och har gjort det sedan kl. 10.30, gissa om jag varit ute och kollat honom en hel del gånger så han lever, DEN känslan går nog aldrig över tror jag inte.

Jaha, nu väntar helgen med spänning, får se vad den har i beredskap för oss mer än att mysa och njuta av mitt LIV.

TACK till ER alla som berikar mitt liv.

KRAM
Carina

onsdag 13 oktober 2010

VARFÖR ska X-et krångla med barnen för?????

Jaa, SUCK vad ska man säga, varför kan inte folk gå vidare i livet utan bara måste stanna upp där de är och sen skada barnen som i och för sig är stora men ändå???

Ja vad har hänt då?? Jo, min äldste son (21 åringen) skrev på FB idag hur dåligt han mår så jag ringde upp honom och då är det mitt X sen 3 år tillbaka som håller på och tjatar om sin ekonomiska situation och att han är så himla fattig och allt det beror på MIG, att han sen super upp sina pengar och inte kan ha någon ekonomi utan min sk mamma (som jag brutit HELT med) har sk ordning på hans ekonomi, men det är ju MITT fel, ALLT är MITT fel och det tar han ut på båda sönerna, men varför går karln inte vidare i livet utan stannar kvar och står och stampar djupare och djupare och drar med sig pojkarna i det, fattar inte eländet att han SKADAR barnen HELA tiden??? Jag begriper mig inte på karln längre.

Ja samtalet med sonen gick bra och han ska komma hit på fredag så vi får prata mer, han behöver någon professionell att prata med och det ska vi försöka ordna någon till honom på fredag, stackaren är så himla rädd att hans pappa och hans mormor ska få reda på det och då hindra honom från att gå dit för DE tycker inte att han behöver det men han själv känner att han behöver det och då ska han ju SJÄLVKLART göra det med.

Tänk vad en människa kan lägga svart sken över livet egentligen, tänk att man inte blir av med eländet heller trots att jag gått vidare och nu lever DRÖMLIVET ist, men lik förgjordat så får jag dras med honom ändå och visst det är barnens pappa men ändå, GÅ VIDARE I LIVET då.

Ja nu har jag klagat av mig för idag och för resten av livet hoppas jag med för jag mår ju SÅ PASS MYCKET bättre nu för tiden emot vad jag har gjort tidigare, tänk jag har gått och pratat med en uppe på psyk avd i 7 års tid, men NU behöver jag inte det längre och då har vi ju ändå förlorat en dotter med under tiden, men tänk vad skönt att man kan komma så långt i livet ändå.

Var nu rädda om er och om varandra därute i livet.

FÅNGA DAGEN och LEV HÄR OCH NU!!!!!!!!!!!!!1

KRAM

Carina

tisdag 12 oktober 2010

Jag är så glad, tra la la laaa

Jaa jag känner mig verkligen så glad så jag bara vill sjunga och varför denna glädje då kanske ni undrar??? Jo det ska jag berätta:

Solen skiner, hösten har kommit hit med sina oerhört varma vackra färger, livet leker, ser fram emot varje dag med glädje och nyfikenhet, Jesper växer och frodas EXAKT som han ska, jag blev godkänd hos läkaren så nu kan jag börja leva som vanligt igen, kärleken frodas och växer den med som den ska så VARFÖR klaga för när jag har ett sånt UNDERBART LJUVLIGT HÄRLIGT liv??? Jag ser ingen anl till det.

I helgen hade vi UTOMHUSdagar, vi fejade och höstfixade i trädgården, planterade höstvackert i alla krukor och lådor, grillade korv till lunch på lördagen och på söndagen grillade vi hamburgare till lunch och intog luncherna utomhus, SÅÅÅ LJUVLIGT. Vi var även uppe en sväng hos våran älskade lilla Louise och gjorde höstfint på hennes grav med vi ska bara sätta dig lyktan och tända ett ljus där med så är där också vackert och varmt.

Jag har som sagt ett sånt underbart liv, har ju fått underbara släktingar på båda hållen som kommer och hälsar på då och då rent spontant och tar det som det är här hemma, inga krav eller måsten alls och det är SÅÅÅ himla gott och underbart.

Jag har härliga vänner som också dyker upp då och då spontant och även de som ringer och hör av sig och vi träffas kanske då och då över någon enkel fika el dyl och bara är, det är SÅÅÅ himla gott.

Tänk vad många år som gått till spillo tidigare då jag inte har kunnat njuta så här pass mycket av livet, det är ju EXAKT så här jag alltid har velat känna tidigare och nu får jag göra det, tala om att jag nu N J U T E R!!!!!!!!!!!

Jag önskar bara så väl att andra människor kunde njuta av livet och ta tillvara på varje sekund och se livet framåt och inte bakåt.

Glöm igår, idag kan du inte göra något åt och imorgon är en helt ny OSKRIVEN dag som bara väntar på att få upplevas.

Lev här och NU!!!!!!!!!!!

C A R P E D I E M!!

Kram

Carina