fredag 5 november 2010

Första gången :(

USCH ja igår var första gången som Jesper fick sin vaccinering och FY det var tur att hans pappa var med också för tårarna mina brände bakom ögonlocken men stod och intalade mig att "GRÅT INTE GRÅT INTE GRÅT INTE", skulle ju vara "stark mamma" inför Jesper ju som STORGRÄT våran älskade lillplutt. Sen fick han faktiskt feber igår kväll med så det var riktigt riktigt synd om våran lille prins igår, tala om att mammas hjärta värker då sonen är rosenröd om kinderna, tårarna sprutar och värmen stiger på honom. Pluttisen.

Idag har vi varit ute på en långpromenix var SÅÅÅ himla skönt väder ju, besökte bl a kyrkogården en sväng för att prata lite med Louise och min mormor och morfar känns alltid lika skönt och fridfullt att göra det. Denna helgen nu är ju den som är VACKRAST av alla helger uppe på kyrkogården tycker jag med alla ljus som brinner på gravarna när mörkret sänker sig över kyrkogården DÅ är det magiskt och fridfullt. Så i helgen blir det kyrkogårdsbesökande på två olika och sen ska vi nog förbereda härhemma inför dopet som är nästa helg.

Prästen som ska döpa lilleman var hemma igår med och han kunde verkligen prata, JÖSSES vi fick inte många ord sagda varken älsklingen eller jag det var bara prästen och lilleman som hördes, hi hi hi....

Idag har en av mina kära svägerskor kommit på besök, är ju ALLTID så himla trevligt när de dyker upp för att bara hälsa på och prata bort en liten stund.

Nähä, nu så vaknade visst lilleplutten så ska ta och ta hand om honom nu och mysa lite granna igen, kan ju inte mysa tillräckligt med honom....

Ta nu hand om er och om varandra därute i cybervärlden och glöm inte bort att LEVA IDAG HÄR OCH NU.

CARPE DIEM

Kram
Carina

onsdag 3 november 2010

JUL JUL, ja den närmar sig ÄNTLIGEN

Jag är ju en av de människorna som bara ÄLSKAR julen, njuter OERHÖRT mycket av den nu för tiden, förr så var den bara jobbig med MÄNGDER av olika krav och köphysteri, nää julen är till för MYS, avkoppling, lugn och ro och det hade vi förra året och ska ha det likaså i år. Julafton ska vi ta en kyrkogårdsrunda och tända lite ljus och önska god jul till våran älskade lilla dotter Louise, min mormor och morfar, älsklingens föräldrar och även hans mormor och morfar. Sen ska vi bara vara hemma tillsammans vi tre och bara NJUTA och MYSA men MÄNGDER av tända ljus och brasan som sprakar så underbart rogivande. Någrasom läser här kanske tycker det låter helknäppt att vara ensamma i jul men det är bara SÅÅÅÅ skönt, tror det beror på alla krav man har haft förr om åren, nu är det TOTALT KRAVLÖST och det är SÅÅÅ FANTASTISKT skönt.Juldagen ska vi ut till ett ställe i skogen, åka pulka om det finns snö och grilla korv OAVSETT om det finns snö eller ej, det ska våran familj och mina syskons familjer göra, ser JÄTTEMYCKET fram emot detta. Sen får vi se hur resten av julen blir, nyår är ej heller inplanerat ännu.

Nu har vi ju alla mysiga helger framför oss också innan julen och trots att jag ÄLSKAR att ha julen vi själva hemma så älskar jag också att bjuda in folk och ha mysigt tillsammans med andra så vi får se om vi kan få till någon bjudning med innan julen.

Känner ju även för JULPYSSEL med nära och kära så efter dopet så får vi nog se till att det blir något sådant en kväll eller två eller fler, hi hi hi.....

HI HI HI läser ju min kära systers blogg med och det är många gånger som jag känner att jag nästanpå kan kopiera av det hon skrivit och lägga in det i min egna, kan säga som så att det märks att vi är syskon för OJ vad vi tänker lika många gånger, gott.


I måndags så trillade första påsen skumtomtar ner i handlingskorgen och de trillade även in i min och älsklingens mun men MUMS så gott det var och nu är det ju november så då är det ju tillåtet att äta skumtomtar, hi hi hi..... Vi var ju även på babymassage i måndags och hälften av tiden gick det jättebra men sen blev lillkillen lite kinkig men ni kan lita på att han SOV sen efter massagen, som en liten stock så det ger nog OERHÖRT mycket för dessa lilla små liv tror jag.

Igår var jag hos frissan en sväng och det var bara SÅÅÅ skönt och avkopplande, jag riktigt njöt faktiskt.

Våran fantastiska lille son han sover fortfarande HELA nätterna från ca kl. 23.00- ca 8-9 tiden och i sin egna säng med, jag klagar DEFINITIVT INTE.

Nää nu så ska jag ta och tända lite ljus och göra en lite brasa i öppna spisen sen kanske ta tag i dagen och göra lite fix och don härhemma och bara NJUTA av livet och här och nu.

Var nu rädd om dig därute i cybervärlden och om varandra.

CARPE DIEM

KRAM
Carina