torsdag 9 juli 2009

Vänner-bekanta-VAR???????

Jaa, vart har ALLA tagit vägen????? Känns jättetrist, känns som vi har fått pesten eller något dyl för precis när vi förlorade våran älskade lilla Louise så ringde telefonen i ett och vi fick blommor, brev,kort, besök jaa här var INTE tyst, men nu helt plötsligt har det blivit HELT TYST, saknar våra vänner och bekanta. Var är grillkvällarna, kubbspel, en fika, bara prata, dricka lite gott, äta lite gott, umgås, spela lite kort, spela sällskapsspel, vart har alla tagit vägen, vad har vi gjort för fel??????
Så idag har det varit ensamt och övergivet känns det som, märkligt men sant, men det sägs ju som Lisette skrev på FB att "I nöden prövas vännen".

Lilla Louise saknar vi ju SÅÅÅ OERHÖRT MYCKET, den saknaden kan ingen ta ifrån oss eller påverka på något sätt och vis.

Nåväl, har idag börjat jobba med ett armband på ett helt nytt sätt, kul och mycket pilligt, ska försöka lägga min energi på den delen och på hemmet istället, finns ju alltid att göra, eller hur????

Igår hade jag LÅNGLUNCH med min yngste son, det var oerhört givande och trevligt, känns jättebra att ha gjort det, ska ha en med äldste sonen nästa vecka, känns som jag behöver vara med dem var och en för sig med så de kan prata av sig själva vad de känner och vad de tycker, de har det inte lätt barnen faktiskt, men måste ju försöka göra det bästa av situationen, bara synd att inte den andra föräldern tänker likadant utan bara tänker på att sabotera så mycket som möjligt för mig, men men får väl försöka härda ut med det med.

Nähä, nu så ska jag kolla vädret sen har jag dubbeldejt med fästmannen och med John Blund.

KRAM
Carina