fredag 3 september 2010

ONT DET GÖR ONT

ONT DET GÖR ONT, ja den texten stämmer delvis in på hur jag mår nu. Nå vad är det som gör ont då?? Jo det ska jag berätta här nu: jag pratade med min yngste son (från mitt förra liv) och han sa att de skulle komma hem hit som igår kväll och hälsa på oss, tror ni det kom några söner??? Nää då det varkn dök upp några eller hörde av sig, varför gör de så här emot mig???? Det gör SÅ fruktansvärt ont när de gör så här gång på gång och jag aldrig får någon förklaring, SUCK.

I förrgår när lilleman och jag skulle gå ut och gå en sväng så kom jag inte ut från tomten pga en husvagn och en kärra som stog i vägen, inga problem tänkte jag och bärjade dra i kärran, SHIT ja jag har ju visst opererat mig för 4 v sedan och DET känns nu kan jag tala om, men som vanligt så lär jag mig mycket den hårda vägen, hi hi hi så nu gör det ju ont i såret m, men nu gör jag ju inte om det heller.

Idag så sitter vi här nu och väntar på barnsköterskan som ska komma på hembesöket idag ovh sonen sover just nu på min arm, go han är.

Jo, jag lanske ska skriva lite mera positivt med och det är att jag faktiskt NU känner att jag lever ett familjeliv i HARMONI, första gången det sker i mitt liv med och det kan ni lita på att jag NJUTER av, känner mig som en ÄKTA förälder denna gången och inte som en surrogatmamma som jag känt i alla år med de andra sönerna, hemskt egentligen att man kan känna så men men nog med det nu är det bara att NJUTA som gäller och det GÖR jag, det kan jag garantera.

Nu kom barnsköterskan, ska ta emot henne nu.

FÅNGA DAGEN och NJUT

KRAM
Carina

tisdag 31 augusti 2010

HUJEDA MIG

Jaa HUJEDA MIG vad tiden går fort, tänk lille Jesper är ju REDAN drygt 3 veckor gammal, men tala om att jag NJUTER av VARJE sekund med honom, det är bara SÅÅÅ HÄRLIGT, MYSIGT och UNDERBART.

Funderar faktiskt på hur långt jag skulle orka gå egentligen när jag är ute och går med Jesper och varför är det SÅÅÅ UNDERBART HÄRLIGT att ut och gå med vagnen med Jesper i, känner mig ju stolt som en "tupp", kan det vara därför som det är så härligt eller kan det vara ren glädje och lycka??? Jaa vem vet, tänk om jag skulle gå och gå och gå tills det bara säger STOPP då är ju nästa fråga vilken ort jag skulle hamna i?? Hi hi hi hi....

Tänk jag önskar faktiskt att fler skaffar barn så här "sent" i livet för det är ju bara SÅÅÅ HÄRLIGT, fast jag är aningen hispigare än vad jag någonsin har varit, undrar just hur många gånger jag går och kollar så han andas dagligen kan säga att det är X antal gånger faktiskt men jag tror att det beror på att vi förlorade Louise förra året.

Åhh hösten kommer nu närmare och närmare med all sin förändring och färgprakt, hösten är ju förändringarnas tid för se i naturen hur mycket som sker och förändrar sig dagligen, sen kurar vi ju ihop oss mer och mer inne och tänder mer och mer ljus och eldar mer i brasan och bara MYSER och NJUTER av stunden för det gäller ju att njuta av varje stund här i livet för vi vet ju ALDRIG vad som framtiden har i förberedande för oss och väl är väl det iaf.

I helgen så höstade vi faktiskt in lite i trädgården, skördade löken, alla örterna och frös in dem, plommon äter vi så vi snart storknar och även de svarta körsbären fast vi delar faktiskt med oss en hel del till fåglarna med för det är ju synd om de ska bli utan.

Har nu även börjat att tankeplanera inför dopet och hur jag ska göra inbjudningskorten, är det någon som har några tips och ideér så får ni JÄTTEGÄRNA dela med er av dem till mig, de mottages tacksamt.

Nähä nu så börjar lille underverket att gny så det är nog dags att ta upp honom snart och byta blöja (hopppas inte jag blir nerskiten igen, blev ju det i helgen igen fast denna gången hemma i badrummet så det var att torka en hel del då igen, hi hi hi) sen är det nog dags att ge lilleklimpen lite mat med.

Ha det nu jättegott därute alla goa värdefulla vänner.

Var rädda om er och om varandra och glöm framförallt inte att FÅNGA DAGENKRAM
Carina