fredag 12 juni 2009

Änglarna gråter

Jaa idag gråter änglarna för regnet det bara VRÄKER ner men men vad gör det när hjärtat brinner och blöder samtidigt, brinner för kärleken till älsklingen och blöder av saknaden av våran lilla prinsessa Louise.

Jaa, igår fick jag höra något som jag ALDRIG trodde att jag skulle får höra, men jag var iaf nere på torget en sväng och stötte på en bekant som inte visste vad som hänt oss så jag berättade, då får jag som kommentar "Ja det är sånt man får ta i beräkningen när man skaffar barn i våran ålder", tala om att bli chockad och LEDSEN, det gjorde SÅÅÅ J---A ONT, tror inte folk att vi lider nog som det är utan att de måste vräka ur sig sådant med, för det första så hade det ju inte med våran ålder att göra, nää tala om att göra ont. Nåväl är väl många som tänkt tanken, det tror jag säkert att det är men tänk det då vräk inte ur sig det då.

Jaha så var vi då hos kuratorn igår för SISTA gången, PUH, vi registrerade iaf Louise och sen frågade hon lite hur vi känner, vad vi känner för framtiden, om vi har någon och prata med, sen avslutade hon med att säga att vi behöver nog inte gå dit fler gånger för hon trodde att vi inte har behov av det mer, YIPPEEE, är ju precis så som vi känner med, skönt. Nästan så vi tog varsitt glädjeskutt därifrån, men när vi kom ut därifrån så träffade vi på en av barnmorskorna som tog hand om oss så vi blev ståendes och prata med henne LÄNGE men det var bara trevligt, alla har ju varit SÅ underbara vid oss på förlossningen och det talade vi om för henne med, tycker det är viktigt att de för höra när man är nöjd för annars är ju vi alla människor så himla snabba att klaga om vi har något att klaga på, eller hur???

Nähä, som sagt så REGNAR det idag men jag håller på och plockar ut i vagnen för vi ska styra kosan emot Gränna idag, lillebror ska ju cykla Vätterrundan så vi åker upp till Motala en sväng imorgon och sen tillbaka till vagnen i Gränna, ev ska ju älsklingens syster flyga luftballong idag med, men jag tror inte hon kommer göra det med tanke på vädret så blir det nog inställt.

Nähä, var nu rädda om er och om varandra.

KRAM KRAM
Carina änglamamma till Louise

onsdag 10 juni 2009

Fryser, har gjort det HELA dagen

Idag har jag hämtat tack korten, de var JÄTTEFINA, blev helnöjd med dem med, men TYVÄRR kunde de inte säga hur mycket hela begravningen går på, skulle ju vara SÅÅ skönt att få veta nåt och nåt, men men vi får väl bara ta och vänta och se, kan ju inte göra mera.

Sten till lilla tjejens grav håller vi på och letar efter med, men det är ju hiskeligt vad dyrt det är, kostar ju en hel förmögenhet, är inte klokt egentligen.

Syrran och jag har idag varit ute en sväng hos pappa för att planera inför hans 70-års fest som kommer gå av stapeln i augusti, så nu har vi ordnat med maten, nu är det bara resten kvar, PUH, men det känns skönt och faktiskt lite roligt också i alla tråkigheter som jag har omkring mig just nu.

Var faktiskt lite jobbigt att vara hos pappa idag, kände TYVÄRR som om han är besviken på mig över att jag inte kunde ge honom detta lilla barnbarn nu för han hade jättesvårt att möta min blick, ville inte se något av det vi fick från förlossningen, ej heller albumet som vi fått av begravningsentreprenören med foton och allt nerskrivet, kramen jag fick sen av pappa när vi åkte var kall och avvaktande, det har den inte varit innan utan han har kramat så himla hårt, men jag vet inte det kanske bara är jag som överreagerar, syrran tror att det beror på att han inte vet hur han ska ta allt detta som hänt mig och sambon nu, blir inte klok på livet egentligen och på hur andra tolkar allt omkring oss men men är kanske inte min sak att tolka allt sånt, vem vet?????

Igår var vi ju hos BM, var jättetrevligt möte och samtal vi fick med henne tillsammans med tårar både hos oss och hos henne, hon frågade även om hon skulle få läsa dikten jag hade skrivit till Louise och SJÄLVKLART ska ta med en kopia av den när jag ska upp på efterkontrollen sen till henne, alltså vi har haft VÄRLDENS BÄSTA BARNMORSKA hon har varit SÅ underbar hela vägen och ÄR fortfarande helt underbar, gott att ha såna omkring sig.

Nähä, nu så ska jag ta och fortsätta med maten till sambon, tror han är hungrig när han sen kommer hem, när nu det blir, men han är ju lika efterlängtad varje gång han kommer hem, idag blir det makaronilåda till mat för honom, vi får hoppas att det duger...hi hi hi....

Ha det nu bäst och var rädda om er och om varandra

KRAM KRAM
Carina änglaförälder till Louise

tisdag 9 juni 2009

Louise fattas oss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min mamma är så starkdet säger alla... Men i ensamhet om natten Jag sett Hennes tårar falla. Under sömnlösa nätter kommer Jag tassande på tåHon vet att Jag är där för att hjälpa Henne förstå Lika ändlösa som strandens vågoroch Hennes smärtaJag vakar över Min starka mammasom alltid bär Mig i sitt hjärta Hon bär ett leende ett leende som Hon tror döljer Men genom himlens dörr ser Jag tårarna som följer Min mamma försöker hantera döden, för att hålla Mig kvar Och alla som känner Henne vet att det är den enda möjlighet Hon harNär Jag vakar över Min starka mammaGenom himlens öppna dörr försöker Jag förklara att änglar skyddar Mig nu som Hon gjort förrMen Jag vet att det inte hjälpereller lättar bördorna Hon bärHar Du möjlighet gör ett besök och visa att Du håller Henne kär Vad Hon än säger Hur Hon än mår Min starka mamma har ett Hjärta fullt av sår


Detta beskriver mig EXAKT, kopierade denna från en tjej på FL, hoppas inte hon tar illa upp.

SUCK, de säger att livet läker alla sår, men så är det INTE, visst det blir lättare och lättare att hantera men såret finns ju där ALLTID.

Begravningen vi hade för henne blev så fin och ljus som vi ville ha den, det känns jätteskönt, visst det var SKITJOBBIGT, men om man ska försöka ta bort det jobbiga så var den jättefin, platsen som hon ligger på är SÅ rofylld och vacker, känns så skönt att vi valde den graven.

Vi har ju även varit inne och träffat barnmorskan och läkaren på förlossningen, visst det var SKITJOBBIGT att ringa på förlossningsklockan och alla bebisar som var där direkt innanför dörren när vi kom, det var HEMSKT, men vi fick iaf reda på att det INTE var något "fel" på varken Louise eller på mig, känns faktiskt jätteskönt i det hela.

Idag ska vi upp och träffa våran underbara barnmorska Ingvor som hade oss under hela graviditeten, ska bli skönt att få träffa henne samtidigt som det kommer vara jättejobbigt, men hon är SÅÅ himla gullig och snäll. Tufft att behöva ta sig igenom alla dessa stadier men vad ska man göra, vi MÅSTE ju försöka leva vidare på något sätt.

TYVÄRR eller är det TYVÄRR så har jag fått en FRUKTANSVÄRD blödning, känns som det är mensen som kommit igång, men det blöder något HEJDLÖST ju, så här mycket har jag aldrig blött innan när jag haft menstruation, känns lite oroande faktiskt, måste hålla koll på det, ska ta det med BM idag också, en nackdel till att jag blöder så mycket som jag gör är ju att jag blir SÅ himla trött och yr hela tiden, men kanske ska vara så här nu, vem vet????

Just nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag att Louise kikar ner på mig för solen skiner nu, gott att ha våran lilla stolthet i åtanke.

LOUISE FATTAS OSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM
Carina änglaförälder till Louise