måndag 3 augusti 2009

Tillbaka till vardagen

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen, blir visst i olika omgångar som jag skriver och har mig här, men men är väl bara att acceptera det och gilla läget.

Nåväl nu så är semestern slut för detta året "bara" 50 veckor kvar till nästa, hi hi hi....... men vi har hunnit med mycket på våra 2 V semester vi började med att styra kosan med husvagnen neråt Skåne-trakten, vi hamnade i Borrby, visst stranden och badet var kanon men campingen är ingen som jag vill rekommendera för det var trånga platser, receptionen var i en liten kiosk, fanns INGENTING, duscharna var heller inget vidare men iaf så på måndagen blev jag lämnad på campingen, ensam och övergiven, snyft...........älsklingen åkte hem.....saknaden blev OERHÖRD och LÄNGTAN ENORM, men men efter ett par timmar så kom han ju tillbaka för han fick åka hem pga en kille tog tåget ner från Sthlm och köpte bilen vi haft ute på Blocket ett bra tag så nu är vi ju av med den iaf, skönt. En dag så föreslot min karl att vi skulle ta cyklarna på en sväng, sagt och gjort, vi packade ryggsäckarna med pastasallad, lite ost och kex och gott att dricka och filten följde med den med sen cyklade vi runt lite och kikade på olika ställen, hade picnic i gräset vid stranden, SÅÅÅ MYSIGT. En annan dag tog vi bilen upp till Ale Stenar TYVÄRR så var det disigt den dagen för annars hade det var ju en OERHÖRD vacker utsikt, sen gick vi vidare ner till hamnen där vi köpte olika rökta fiskar som vi smaskade på när vi kom tillbaka till vagnen, tala om att FÅNGA DAGEN.

Sen styrde vi vidare neråt Ystad och där hamnade vi på en UNDERBAR camping, mysig och familjär, kan definitivt tänka mig att åka dit igen. Vi cyklade in till Ystad några gånger och bara strosade runt ibland smågatorna, SÅÅÅ MYSIG stad med småbutiker överallt, hittade en SÅ JÄTTESÖT hjärtformad sten med en ängel på till Louise, härligt, sen var vi mycket och bara myste i husvagnen och förtältet, NJUTER verkligen av detta livet. En jättegod underbar vän skulle komma ner till oss och hälsa på för att ses för första gången men TYVÄRR så blev ena dottern sjuk, synd, men nu ser jag ist fram emot när de kommer upp hit, ska blir JÄTTEKUL att se dem.

Nåväl, tillbaka till semestern, efter Ystad så styrde vi vidare emot Mölle, men NEJ ej heller den campingen kan jag rekommendera, telefonerna gick bara på Danska Telia och TVn fick vi inte in en enda svensk kanal och i och för sig så kollar vi ju inte så mycket på TV, men ändå, fanns ju inget direkt bad där heller ju, visst det var cykelavstånd till badet men då var det badet vid hamnen och stenigt och eländigt, vi gillar ju mera sandstränder och sandbotten, men men jag fick iaf min Höganäs-längtan stillad för denna gången, försökte få "gubben" min att gilla tvebackar men han tyckte de smakade konstigt hi hi, jag kanske är Skåneskadad, vem vet? Vi var även uppe på kyrkogården där jag planterade 2 blommor hos min älskade gammelfarfar som ligger där, en blomma från mig och min familj och en blomma åt bror min och hans familj, skönt. En kväll hittade vi en JÄTTEMYSIG restaurang dit vi styrde kosan och åt då jag blivit utbjuden av min respektive, hi hi hi.......SÅÅÅ MYSIGT och ROMANTISKT.

Efter Mölle så styrde vi vidare till Haverdals camping och den kan jag VERKLIGEN rekommendera, SÅÅÅ himla mysig camping, helt nyrenoverade duschar, toaletter och diskutrymmen, trevligt och familjärt, helt underbart med andra ord, har badat och lekt i havet och solat på sandstranden, LJUVLIGT.

Så kom vi då hem i lördags, borta är ju alltid bra men att HEMMA ÄR BÄST.

Igår så plockade vi av våra svarta vinbär, kokade saft på dem, plockade även av hallonen som vi frös in som de är, gott att ha, sen var vi även uppe hos våran älskade lilla Louise och rensade lite samt la dit den fina stenen som vi köpte i Ystad, känns skönt. Saknade efter lilla Louise har varit ENORM och SKITJOBBIG emellanåt, men men är ju sånt som ska gås igenom tror jag.

Nu idag så har älsklingen börjat jobba igen stackaren men han har ju iaf fått bra väder till det tycker jag, själv så uppdaterar jag mig här, kokar gelé av svarta vinbär, ska plocka upp potatisen som vi sen ska avnjuta tillsammans med sill och sen tvättar jag också idag så det är full fart, men det känns bara skönt och då FÅNGAR jag ju DAGEN med, eller hur???

Så det var allt för idag.

Glöm nu inte att FÅNGA DAGEN

CARPE DIEM

KRAM KRAM
Carina