lördag 25 april 2009

SOL, städning, ingen kommentar, SUCK......

Hej hopp alla glada!!!!!

Hur har ni det i solskenet egentligen???

Idag har det ju bara varit SÅÅÅ UNDERBART ute, gillar detta.

L har jobbat lite idag och jag har fixat i ordning en del av altanen, sen har vi varit ute och mossrivit framsidan och rensat ogräs i rabatten på framsidan, blev ju bara SÅÅÅÅ fint nu, skönt att vi kommit en bit på väg nu med. Tänk om bara bebisen kunde sätta fart med, men men.....

Igår var vi faktiskt i Vetlanda och hämtade babyskyddet, det blev ett svart från Brio, syns inte att det är använt så det kändes jättebra, på hemvägen så tog vi svängen förbi min bror med familj så fikade vi en stund där med, alltid trevligt att bara dyka upp så där, nåväl vi ringde faktiskt innan för att kolla för säkerhets skull och sen skulle vi låna hans tapetbord nu när vi ÄNTLIGEN ska börja tapetsera kontoret/pysselhörnan, kommer blir SÅÅÅÅ FIIIINNNTTTT.......

Barnen ja, de skulle ju kommit hit igår egentligen men det har inte kommit några barn ännu så de lär väl inte komma denna helgen, men nu ger jag faktiskt upp så nästa vecka ska jag sälja en av sofforna där nere, någon som vill köpa den??? Sen så ska det bli ett relaxrum där så småningom för jag kan inte ha ett rum ståendes här bara ifall att de kanske någon gång behagar att dyka upp, nää nu får det bli ordning och reda på allting känner jag, men men vi får se hur deras reaktion blir när de kommer nästa gång, OM de kommer någon mera gång.

Nähä, nu ska vi ner och handla lite mat, sen blir det grillning ikväll, MUMS!!!!!!

KRAM

Carina

torsdag 23 april 2009

SOL SOL SOL

Kan man bli gladare än GLAD nu när solen skiner som den gör och i helgen ska det ju bli ännu finare, UNDERBART ju, ska verkligen försöka Fånga Dagen VARJE dag för att få ut mesta möjliga av den, GÖTT.

Har idag varit nere på torget, köpte bara 1 kg ägg, men JÖSSES vad folk det var nere i dag och vad många olika stånd det var med, kul, fast FY vad jobbigt det var, blev TOTALT SLUT efter rundan på torget så sen har det bara blivit VILA för hela slanten, visst det är inte fel det heller, men har så mycket som jag skulle vilja göra, men orken säger ju STOP hela tiden, är SÅ svårt att acceptera det, men men tydligen bara att gilla läget.

Jaa, idag blev det ett kort inlägg, men ska ut på altanen och fixa i ordning lite och samtidigt sätta mig i stolen och lapa lite sol.

See you later aligator......

KRAMAR
Carina

onsdag 22 april 2009

TUSEN TACK "Matmor" för ditt inlägg, du ska veta att det värmde OERHÖRT mycket att läsa det du skrev, tack.

SUCK, varför kan man inte radera ut Xn ur ens liv när de inte är med där längre???? SUCK, har haft diskussioner med mitt X nu ang hans och min sk mammas förhållande, men han TOTALNEKAR till det och sen att yngste sonen har fått höra det också det är ju bara jag som ljuger och hittar på något sådant, SUCK, vad ska jag göra????

Hade diskussion med yngste sonen med i förrgår för jag fick höra från mitt X att sonen ville flytta ut till honom pga att "Jag blivit helt dum i huvudet sen jag träffade L", tala om att jag EXPLODERADE när jag fick höra det så jag ringde upp sonen och efter mycket övertalande och tjatande om att jag vill höra SANNINGEN och INGET ANNAT så erkände han att han sagt så pga att jag skickade med dem deras saker när de var här sist och ville ha deras nyklar hit, men VARFÖR ska de ha saker här och nycklar hit när de inte visar sig här på över en månad då??? Men visst då är det tydligen jag som är helt dum i huvudet, SUCK, hur jag än gör så blir det ju fel. Så igår var ingen av mina bättre dagar vill jag påstå, visst jag bröt ihop i förrgår efter samtalen och fick samtidigt lite förvärkar, tur att jag har min älskade klippa som stöttar mig i ALLT och ALLTID finns där, önskar bara att jag kunde göra lika mycket för honom som han gör för mig, men HUR???????? Jo igår ja, då låg jag i princip HELA dagen, bara vilade och vilade, hade massvis av sammandragningar som aldrig ville gå över, har ju liksom ett annat liv också att tänka på nu när lilla bebisen ligger i magen och väntar på att få komma ut, ska ju inte behöva såna här saker runtomkring mig nu, men vad gör man???? Någon som vet??????

Nåväl, idag känns det lite bättre iaf, sitter ju här nu ju, hi hi hi......men jag tar det LUGNT för jag vill INTE riskera något nu den sista spurten innan knytet kommer.

Sönerna mina ska ju egentligen komma i helgen, men vi får se hur de gör, jag tror att de gör det men L tror inte att de gör det, så vi får se vem av oss som får rätt.

Idag var min älskade L på ett möte där de vill ha honom jobbandes MERA och längre fram för de var väldigt nöjda med honom, visst jag förstår dem är inte alls förvånad, men jag är OERHÖRT stolt och GLAD att han får jobb på jobb på jobb, vi ska bara försöka få ihop tiden för honom med, nu är han ju inne och bokar jobb i september, HÄRLIGT.......

Nähä, ska väl ta och gå och göra lite nytta nu, ska sen förbereda lunchen som idag blir stekt torskfilé med potatis och kall sås till, blir nog gott.

Var rädda om er nu alla goa vänner.

KRAM
Carina

måndag 20 april 2009

Tiden-Vart tar den vägen????

Jaa, vart tar tiden vägen egentligen??? Fattar ingenting för egentligen känns det som jag inte gör något heller på dagarna pga att jag är SÅÅÅ FRUKTANSVÄRT trött, men summerar jag varje dag så har jag ju alltid fått något gjort iaf, hm märkligt, sen ser jag ju på kalenderna att idag är det redan den 20 april, HJÄLP, är ju inte ens en månad kvar nu till beräknad förlossning, nåja vi får se om jag eller L får rätt ang tiden för jag tror ju att jag går över och han tror att det blir tidigare och hans moster säger att det blir en månad efter man kände något om förlossning första gången så då ska det komma den 6 maj, men men den som lever får ju se vad som händer, vad som idag är sig likt om hundra år, himla bra text det är tycker jag.

Nåväl, i helgen har vi varit hos Ls moster och ätit smörgåstårta och fikat, var nervöst innan, men gick över förväntan, alltid nervöst första gången att komma hem till släktingar tycker jag, känner ju bara att de dömmer mig hela tiden utefter vad de tycker och tänker och sen så vill jag ju duga åt L i deras ögon med, men men vi får hoppas att det blev "godkänt" iaf, hi hi hi......man vet ju aldrig.

Igår så var jag uppe hos min kära svägerska där jag fick en fotbehandling, tala om att jag NJÖT, blev SÅ fin om fossingarna, vackert nagellack satte hon på med och smycken på naglarna fick jag likaså, tänk vad jag mådde då och kände mig ompysslad, gulligt av henne att göra detta på mig är ju trots allt hennes yrke men ändå.

Sen har vi faktiskt varit ute i trädgården och klippt ner rosorna så nu tycker vi att det känns som vi börjar komma ikapp i trädgårdsskötseln med, gött, ska jag bara ta och börja fixa iordning altanen så vi kan njuta ännu mera av den nu när vårvärmen är SÅÅ härlig och underbar.

Nackdelen med det fina vädret är väl då att jag inte sitter här så mycket som jag gör annars, fast är det någon nackdel egentligen???? Nää tror inte det faktiskt.

Nähä, ska väl ta och lapa lite sol nu med medans den är framme och sprider sina ljuvliga strålar.....

Ha det gött alla goa vänner och var rädda om er.....

KRAMAR
Carina