lördag 13 mars 2010

Såna här dagar vill jag ha fler av......

Ja det är verkligen vad jag vill ha.

Vaknade idag med en solstråle som sken in i mitt öga och tyckte då att det var dags att gå upp och FÅNGA DAGEN, sagt och gjort, fixade mysig frukost med älsklingen sen ner till stan några ärenden, kul.

Har faktiskt gjort 7 flaskor med saft nu, en blandning av röda vinbär och rabarber, egengjord saft är lyx egentligen att ha hemma men så underbart, vet ju också då vad det är i den och vad vi häller i oss själva, eller hur???

Älsklingen har idag lagt golv i hallen och håller fortfarande på, blir parkett och jättesnyggt, ljust och fräscht, härligt.

Har faktiskt suttit på altanen idag med iklädd jacka och filt (allt för att inte bli kall) och ett fönster öppet så jag kunde ta emot solens härliga solstrålar, SÅ UNDERBART. Dörren till altanen har vi faktiskt haft öppet hela dagen idag, blir SÅ fräscht inne då.

Kvällen blir till att tillbringa med älsklingen och bara MYSA, gäller ju att ta tillvara på ALL kvalitetstid när vi inte får så mycket kvantitetstid.

Nähä ska ta och skala potatisen nu till gratängen som vi ska ha till kotletterna, gott gotti gott gott.

Var nu rädda om er alla goa vänner.

Tack för kommentarerna de värmer mitt hjärta oerhört mycket.

CARPE DIEM

Kram

fredag 12 mars 2010

TRÖTT, snö och sol

Jaa det är vad min dag har innehållit i stort, är SÅÅ FRUKTANSVÄRT trött, men jag hoppas att snart när solen börjar värma med sina strålar så kanske jag blir piggare med.

Vi har idag iaf hämtat hem golvet som vi ska lägga i hallen, lär bli fint när det är färdigt, blir ju mycket ljusare och större med vitt, härligt.

Har många tankar och funderingar på släkten, många varför, men ska ta mig några funderingar och återkomma med detta så småningom.

Nää ha det nu jättebra och var rädda om er.

KRAM
Carina

torsdag 11 mars 2010

LÄNGESEDAN NU......
Jösses vad tiden går fort när jag ser hur längesedan det var som jag skrev här nu, nåväl har gjort om min blogg lite, hoppas den blir till belåtenhet för er mina vänner, jag är iaf nöjd.
Jaa vad har hänt i mitt liv nu då??? Jo är gravid, YIPPEEEE, vi väntar vårat lilla knyte i mitten av augusti, önskar så innerligt bara att det går vägen den här gången nu.
Igår kom förresten min ÄLSKLING hem och överraskade mig med ett paket som jag fick bara för att och i det låg ett SUPERFINT armband med ett silver C i, gullig han är. Tala om att jag har hittat VÄRLDENS BÄSTA KARL, har är bara SÅ UNDERBAR.
Nää det var lite från mig idag, kanske kommer mera imorgon, vem vet.
Ni får JÄTTEGÄRNA lämna ngn kommentar om ni har lust, det glädjer mig OERHÖRT mycket.
Lev väl och var rädda om er och om varandra.