fredag 3 april 2009

Bebis i säte, HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!

Nu så är jag ÄNTLIGEN tillbaka, vi har haft lite datastrul härhemma, men nu så har vi fixat till det igen, skönt, började ju nästan på att få dataabstinens.

SOLEN SKINER från en KLARBLÅ himmel, är ju bara SÅÅ skönt, ska ta och sätta mig i solen en stund sen och bara lapa sol, finns det något härligare och samtidigt höra vårfåglarnas sång på avstånd (har ju fågelskräck när de är för nära).

I förrgår så var vi då på MVC och alla värdena var bra, blodvärdet, blodtrycket, sockret, äggvitan allt var bra, MEN nu så har ju bebisen lagt sig i säte IGEN, det tycker jag väl inte om riktigt ska jag väl vara ärligt och säga, den låg ju i säte tidigare men sen så vände den sig och nu har den lagt sig i säte IGEN. Om den nu inte vänder sig tills vi ska till MVC igen om 2v så ska de försöka vända bebisen för annars blir det ju kejsarsnitt, HJÄLP......men men ut ska den ju i vilket fall som helst och jag LÄNGTAR oerhört mycket tills dess, ni kan lita på att bebisen är efterlängtad.

Mina andra söner vet jag inte vad som har hänt med för jag ser dem aldrig, ringde igår till David och pratade lite med honom och då kom det fram att han rökar fortfarande (jäkla unge), vad ska jag göra???? Känner att jag kan inte göra mer än jag gjort och gör. SUCK........små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer så sa alltid min älskade mormor.

Igår fick jag hembesök av min pratkontakt uppe på psyk, jättetrevligt och hon är SÅ himla gullig, hade inte varit här idag utan hennes stöd och hjälp och igår hade hon med sig 3 st bodys och ett par byxor till lilla bebisen, jag som bara är hennes patient egentligen, gulligt.

Nähä, ska ta och slänga i tvätten i tumlaren nu innan jag börjar med lunchen till älsklingen.

Ha det så gott alla goa vänner och var rädda om er och om varandra.

KRAM KRAM
Carina

måndag 30 mars 2009

Ingen ork i kroppen bara i knoppen, sol idag.....

Trött, ont i kroppen, bara knoppen som har SÅ EVINNERLIGT med vilja, men kroppen har ju som sagt ingen ork kvar, kanske beror på att jag gick in i graviditeten med LITE ork kvar redan då och nu tar ju det lilla knytet väldigt mycket kraft av mig, SUCK, är jobbigt att acceptera.

Men idag har det faktiskt tro det eller ej varit lite sol här på toppen av höglandet, visst snön ligger fortfarande kvar, SUCK, men får ju vara glad och lycklig över det lilla som är med vädret nu för tiden tycker jag.

Idag har jag faktiskt inte gjort något särskilt alls mer än att börjat planera för att fota mina smycken som jag tillverkat så jag kan lägga in dem här på min blogg, sen har jag löst lite korsord och försökt tillåta mig att vila och att inte känna HUR mycket jag VILL göra egentligen utan fokusera på att må bra, inte lätt vill jag säga för är man van vid att hålla igång hela tiden och nu inte orkar det så är just DET jättejobbigt, men men slut på gnället för idag.

Nähä, nu så ska jag ta och umgås lite med älsklingen då han äntligen kommit hem från en LÅNG dag på jobbet idag.

Ha det gott alla goa vänner och var rädda om er och om varandra.

KRAM KRAM
Carina

söndag 29 mars 2009

Söndagskväll och helgen har åter rusat förbi.

JÖSSES vart tar tiden vägen egentligen???

Idag har älsklingen gjort en massa med sitt jobb, stackaren han får ju aldrig vara ledig, fast å andra sidan är ju det baksidan av att vara egen företagare. Jag har faktiskt hjälpt honom lite granna, tar ju ett tag att komma in i olika jobb med.

Annars har jag mest vilat idag IGEN, börjar bli trött på att vila och på att inte ha någon ork, knoppen vill ju MYCKET MYCKET mera än vad kroppen vill, SUCK, hur får man ihop detta???

Hur gör jag för att bara ta emot när L bara ger och ger hela tiden och månar om mig och är SÅ himla snäll och omtänksam vid mig HELA tiden, vill ju gärna ge tillbaka lika mycket om inte mera, hur gör man???

Nåväl idag har vi även varit ute och kört lite på småvägar runt omkring Nässjö, märkligt för på vissa ställen fanns det ju knappt någon snö och då rör det sig bara om några km avstånd, men HÄR har vi minsann snö kvar, trots att det har varit +grader idag och solsken t.o.m. men men ska väl inte klaga alldeles för mycket. Längs turen fick vi se tranor, kanadagäss, rådjur och skator, mysigt att se alla djuren tycker jag.

Nähä, ska väl ta och krypa ner i sängen nu och vänta på att John Blund kommer och strör lite pulver i mina ögon.

Ha det gött alla goa vänner.

Kram kram
Carina