måndag 4 maj 2009

Bakning, regnigt, vårbruk

Hoppsan

Nu var det visst ett bra tag sedan jag var här och skrev, skäms ju lite, men ska väl försöka skärpa mig IGEN, får väl försöka skylla på det fina vädret vi har haft nu då känner jag ju DEFINITIVT INTE för att gå in och sitta framför datorn, men men nu regnar det iaf och då passar jag på att sitta här en stund och uppdatera mig.

Nåväl, idag vart vi på MVC igen och nu ligger bebis som den ska, hoppas bara den stannar där, blodtrycket mitt var bra och bebisens hjärtljud var också bra, känns kanon, nästa gång vi ska dit är på måndag om nu inget annat händer. Bebisen är ju inte fixerad ännu men det behövde den visst inte bli innan värkarna sätter igång sa BM, så vi får ju fortsätta att vänta, vänta, vänta och återigen vänta, vi LÄNGTAR ju SÅÅÅ MYCKET efter vårat lilla knyte nu.

I helgen så gjorde vi färdigt "vårbruket" i trädgården nåväl L gjorde 90% och jag gjorde nog 10% iaf, är ju dock bättre än inget alls, men det är SVÅRT att vara otymplig och inte kunna vara med lika mycket och rensa och ha mig, men nästa år kommer jag igen, då bannemig ska det bli andra bullar av, bullar ja, det har jag faktiskt bakat idag, kände bara SÅ för det så nu är det gjort.

Igår gjorde jag småpajer som L och jag ska ha med oss till BB när vi nu ska åka in dit, SUCK, vill göra det NUUUUU.........

Nästa vecka kommer ÄNTLIGEN elektrikern sen så kanske vi ÄNTLIGEN kan bli färdiga med kontoret/pysselrummet, LÄNGTAR ju dit med, men vi får försöka ta lite då och då.

L har ju MASSVIS med jobb så han behöver ju faktiskt inte stressa med något annat nu, ska faktiskt snart ta och göra lasagne till oss tills han kommer hem från dagens slit.

Ha det nu jättegött alla goa vänner.


KRAM KRAM
Carina