fredag 17 september 2010

Händelserik vecka

Ja det tycker jag faktiskt att jag har och faktiskt har haft med.

Livet det riktigt NJUTER jag av nu, tar tillvara varje stund och tar den till mitt inre för att berika det ännu mera.

Har FAKTISKT haft båda sönerna här på besök, nå de kom ju för att fira den "lille" från förra livet son i tisdags fyllde 18 år, jag är jätteglad att de kom iaf, trodde inte de skulle göra det in i det sista men det kanske beror på att de tidigare har sagt att de ska komma men sen inte dykt upp, nåväl NU kom de iaf, även min pappa och syrran min med familj kom med, TYVÄRR kunde inte min lillebror och hans familj komma, men de kommer ju hit någon annan dag ist det VET jag.

Igår var faktiskt syrran och jag nere på torget och strosade runt lite på stan, hade riktigt trevligt,

Idag har jag och Jesper varit nere på BVC på kontroll och även den här gången blev han godkänd, det som oroar mig lite var att hans huvudmått har visserligen ökat LITE inte så mycket som kurvan tyckte, sköterskan var inte orolig men mina tankar gnager ju och nu funderar jag mycket på vad det kan bero på????

Sen har jag nu även bokat kapellet till Jespers dop, TYVÄRR gick det inte att få den kyrkan som vi ville ha för de stänger den nu första oktober och öppnar den sen först i maj, kändes lie surt, men vad gör man?? Så nu blir Jesper döpt i samma kapell som vi hade begravningen för Louise i så då blir de på samma ställe båda våra barn. Nu ska jag bara försöka komma på hur jag ska göra inbjudningskorten till dopet med men det löser sig ju så småningom.

Jaha, då var det återigen helg och denna helgen ligger faktiskt orörd och oplanerad framför oss, känns riktigt skönt,

Nähä nu så ska jag snufsa lite på sonen.

Ha det så gott därute i cybervärlden.

Njut av höstmörkret som kryper närmre och närmre genom att tända MÄNGDER av ljus, tänd en brasa, gör en kopp med gott te, dyk ner i din favoritfåtölj med din favvobok eller tidning OCH bara NJUT!!!!!

KRAM

Carina