torsdag 18 november 2010

TÄVLING-UTMANING


JAPP här nedan kommer det att följa en utmaning, tävlingen är ju i inlägget som var tidigare än denna nu.

Idag har vi varit nere på torget en sväng, HUJEDAMIG vad det var "röset" idag på ren och skär småländska, hi hi hi......sen var det ju bara hem och tända eld i spisen, tända alla ljusen, på med vatten till mitt goda té och sen bara MYSA sånt gillar jag.

En kompis till mig frågade mig häromdagen "Är det inte tråkigt att gå hemma hela dagarna", men jag ÄLSKAR ju LIVET nu för tiden och då finner man inte att det är tråkigt att vara hemma, jag menar jag har ju lillemannen med att snosa och gosa med när vi inte busar för fullt, sen blir ju dagarna vad vi gör dem till för vill vi ha tråkigt då gör vi ju det tråkigt, vill vi ha kul ja då gör jag ju saker som jag tycker är kul, eller hur???

Japp då var det det här med utmaningen:

4 Mat-program jag gärna ser:
* Halv åtta hos mig
* Vad blir det för mat?
* Masterchef Australia
* Leila Bakar

4 saker jag ätit idag:
* Stor mugg med té
* Bröd
* Ost
* Skorpor

4 smaker jag längtar efter:
* Knäck, den första knäcken smakar ljuvligt!
* En vörtmacka med julskinka och senap
* Hemmagjord brunkål
* En kopp varm choklad och en äggmacka ute i skogen, allt smakar godare utomhus!

4 saker på önskelistan:
Påminner mig om att det snart är dags att skriva en julklappslista... *ler*
* Omtapetsering i Jespers rum
* Smycken
* Böcker
* En riktigt mysig och lugn jul tillsammans med min älskade familj.

4 smaker jag avskyr:
* Öl
* Pölsa
* Leverkorv
* Brustabletter

4 personer jag utmanar:

Helén- http://busochallvar.blogspot.com
Lisette- http://vardagslycka-lisette.blogspot.com
Sanna- www.wilbursmamma.blogspot.com
Raina-http://stenlycka.blogspot.com

Lycka till nu alla tjejer.

KRAAAM
Carina

TÄVLING

Försök inte förstå mig,älska mig bara: Tävling!: "I samarbete med Fru N har jag äran att lotta ut en barntavla!För att vara med och tävla ska du:Surfa in på Fru N´s blogg och välja din favor..."

VAR MED OCH TÄVLA HOS ÄPPELBLOMMANS BLOGG, det är jag.

LYCKA TILL

måndag 15 november 2010

BROMSA BROMSA BROMSAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det känns verkligen som vi behöver BROMSA in lite mera i livet och ta tillvara på ALLT och NJUTA av även det minsta lilla positiva vi har här i livet likaväl som vi njuter av det där EXTRA STORA.

I fredags var vi vid älsklingens föräldrars grav och tände ljus för Jespers farmor och farfar, sen hem och förbereda inför dopet som skulle vara nästa dag.

Lördag-DOPDAG-jaa det var lite fixande och donande med att få ihop alla platser så alla vuxna och alla barn fick plats men det löste sig som allt brukar göra till sist. Nåväl innan dopet så var vi 3 och mina söner borta hos Louise för att hälsa på henne och tända ett ljus vid hennes grav sen var det då dags för dopet och jag säger bara WOW vilken duktig liten kille vi har. Jesper var SUPERLUGN då kantorn spelade och sjöng, även då vi stämde in i psalmerna älsklingen och jag hade valt, vi avslutade med att kantorn spelade "Himlen är oskyldigt blå", vi hade den även på begravningen av Louise så båda våra barn fick den melodin i kyrkan. Sen hade vi "Lilla Liv" psalm 901 av Py Bäckman, jättefin psalm faktiskt, sen sjöng kantorn "Vårat Mirakel" den texten är bara SÅÅÅ fin och när vi står därframme vems tårar tror ni börjar falla nerför kinderna då??? Jo naturligtvis mina, suck men det är ju sån jag är, hi hi hi. När prästen skulle döpa våran lille älskade lillkille så sa inte Jesper ett endaste pip, han var SÅÅ duktig under hela dopakten. TACK syrran som agerade fotograf under hela dopet och även på dopkaffet, skönt att inte behöva tänka på det med.

Efteråt så hade vi dopkaffe hemma, visst var det SUPERBUS i källaren när alla barnen var där, men det funkade jättebra alltihop, TUSEN TACK kära syrran och kära svägerskan för ALL hjälp, den var OERSÄTTLIG.

Sen igår söndag så fixade vi i ordning resten efter dopet och begav oss alla tre ut på en LÅÅÅNG söndagspromenad. Jo just det ja det var ju fars dag igår, så i förra veckan var jag inne i en tobaksaffär och hittade där en mugg där det står "Pappa" på och inuti muggen står där en jättefin text, sådana här muggar fick vi DIREKT efter förlossningen/operationen en som det stod "Mamma" på och med fin text i och en som det stod "Pappa" på också med fin text inuti, så jag köpte en sån här mugg till Jespers pappa, tyckte den var SÅÅÅ fin, Jespers pappa blev riktigt glad över den. Är ju mest tanken bakom det hela som betyder något tycker vi.

Så idag måndag har Jesper och jag varit nere på Babymassagen, TYVÄRR så var inte Jespers kompis Wilbur där idag så de kunde inte busa, vi var bara 4 barn med mödrar, i vanliga fall så brukar vi ju vara 6 nja 7 st för första början, men vi hade SUPERMYSIGT iaf och Jesper var JÄTTEDUKTIG hela tiden idag, i början låg han bara och pratade och skrattade, han trodde nog att han och hans mamma skulle leka istället för att koppla av, men det gick jättebra och nu sover han sött ute i vagnen.

Nähä ska ta och hänga lite tvätt och köra igång en ny maskin med mera tvätt.

Ha det nu jättebra därute i cybervärlden, var rädd om dig och om varandra.

Glöm inte bort att just DU är VÄRDEFULL för det finns INGEN annan som just DU.

KRAM
Carina