torsdag 10 september 2009

Längesen nu, här kommer en hel del.....


OJ då här fick jag visst kortet på sniskan, men men detta kortet har jag gjort nu i natt för jag kan inte sova pga att min ÄLSKLING är INTE hemma utan han kommer hem någon gång nu sen ikväll (fredag), han har varit nere i Gullbranna som ligger utanför Halmstad och jobbat, tala om att SAKNADEN och LÄNGTAN är OERHÖRT, SUCK SUCK SUCK.......nåväl kortet är iaf till min kärlek som han ska få när han kommer hem.

Idag har jag annars haft besök av mina älskade söner, var SÅ trevligt, bara synd att de inte får göra detta för deras pappa och deras mormor utan de måste smyga med att de träffar sin mamma, HATAR DET. Sen har jag faktiskt för första gången i mitt LÅNGA liv kokat apelsin marmelad, ska bli spännande att smaka den, tänkte jag skulle baka goa frallor tills älsklingen kommer hem så kan vi ta det till kvällsfikat, får bara hoppas att det smakar då.

Nåväl, förrförra helgen var vi i Hjo och campade, hade SÅ mysigt som vanligt, TYVÄRR så blåste det som bara den, men vi har ju varandra och det är ju huvudsaken.
När vi åkte hem därifrån på måndagen (vi tog en dag extra för det behövdes) så körde vi in i Habo till Jönköpings Stenhuggeri och kollade på sten till Louise och vi har faktiskt hittat en nu, den blir nog SÅÅÅÅ FIN faktiskt, med silvertext på och allt, det känns bara SÅÅÅ UNDERBART att kommit så långt.

Nåja SÅ långt är väl kanske lite att ta i för i måndags hittade min älskling mig nere i källaren sittandes med hennes saker i famnen och gunga fram och tillbaka och bara STORGRÅTA, men men kommer nog några såna stunder med fast visst blir det längre och längre mellan gångerna men å andra sidan så är det ju inte konstigt att de kommer, eller hur??

Sen har vi också varit ute och plockat en halv korg full med skogens guld som vi smaskat smörstekta på macka och tagit hand om, MUMS!!!!!!!!

Jag måste bara säga det att jag har hamnat i VÄRLDENS BÄSTA SLÄKT för jag har fått SÅÅÅ underbara svägerskor och syskonbarn och allt, är SÅÅÅ JÄTTEGLAD och TACKSAM för dem, HÄRLIGT......

SUCK vad jag längtar efter min KÄRLEK, han är bara BÄST, HELT FANTASTISK är han mannen i mitt liv, var vore jag idag annars om jag inte vore med honom egentligen????

Nähä, vad ska jag hitta på nu då??? Kanske ska lägga upp lite flera kort som jag gjort och kanske samtidigt lite smycken som jag gjort, ja det tror jag att jag gör så här nedan följer lite bilder, har ni frågor så är det bara att fråga.

See you later aligator.

CARPE DIEM