torsdag 16 juli 2009

Akuten igår kväll, besviken på 20-årig gammal sk vänskap

Jaa så kan jag väl ta och sammanfatta de senaste känslorna hos mig........

Nåväl, mitt X och jag hade ett par gemensamma vänner som vi har umgåtts med i tid och otid, vi har varit vänner i ur och i skur i vått och i torrt, sen tog ju JAG steget och skilde mig, bröt med min sk mamma och blev starkare, nu märker jag TYVÄRR nåväl har väl märkt av det efter jag skilde mig och gjorde allt jag gjort att det inte är samma kontakt som innan, kan förstå det till viss del, men sen förlorade vi ju Louise, då fick jag bara en enkel kommentar på Facebook, sen förlovade vi ju oss min älskling och jag och den lyckan jag känner med honom det går inte att beskriva i ord, men inte ens ett "Grattis" har jag fått ifrån henne, inte ens ett kort när vi förlorade Louise ingenting, hon är ju en sån person som kan skicka kort då och då, gör även själv mycket vackra kort, jag har ringt till henne tidigare, men jag känner att den vänskapen kommer nog TYVÄRR rinna ut i sanden och det gör mig SÅ ledsen och SÅ ont, de har sagt från början att de tar inte någons parti men nu har jag fått höra av barnen att mitt X och den mammen i det förhållandet pratar titt som tätt, kan ju bara tänka mig då vad han får höra, men frågan är ju dock om han får höra sanningen????

Fick ju igår höra av sonen att de har blivit vräkta därifrån de bor nu pga att de inte sköter trädgården som de ska och jag är egentligen INTE förvånad för den ser ut som hej kom och hjälp, hela huset ser ut som en missär, önskar att fler skulle åka ut och se hur de bor egentligen, sen fick jag ju även höra av sonen att min sk mamma går omkring med ett kort på mitt X i väskan-hur sjukt är inte det då???? SUCK nu har jag skrivit av mig lite frustration igen, men mycket snurrar ju i huvudet och många känslor far ju omkring i kroppen inte bara i knoppen, är ju dock SÅÅ UNDERBART att jag har en sån karl som jag har som jag kan prata med om ALLT och INGENTING och lite till, han är bara SÅÅÅ UNDERBAR, ÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!! Jag älskar ju honom SÅÅ mycket, känslorna blir ju inte färre och istället värre hela tiden eller kanske bättre att uttrycka det som så att de blir bara starkare och starkare hela tiden. HÄRLIGT.

Nåväl, akutbesöket igår kväll ja, hm, jag gjorde pasta med skink/ostsås som blev jättegott, vilket vi då hade till middag, sen efter ca 1 timma så började jag känna att gommen började svullna upp, kinderna kändes konstiga, det började sticka i läpparna först i underläppen och sen i överläppen, stickningarna fortsatte sen till tungan och halsen/svalget började kännas avdomnat, så vi ringde in och fick komma in direkt, därinne fick jag en Travedyl och 15 st kortisontabletter som bara var SÅÅÅ ÄCKLIGA, BLÄ, och de tabletterna ger de till barn ibland, stackars barn säger jag bara, nåväl sen efter ett tag så började det ge med sig, men jag blev faktiskt lite rädd för när det går ner i halsen då är det otäckt med andningen och allt därtill, men men nu är jag fit for fight igen.

Nu ska jag ner en sväng på torget sen har jag blivit bjuden på fika till älsklingens brorssonhustru, ska bli trevligt, går nog dit så får jag mig en promenad med.

Ha det gott nu alla goa vänner, var rädda om er och om varandra.

CARPE DIEM

KRAM
Carina

onsdag 15 juli 2009

Förbannade X

Jag är SÅ J---A ARG på mitt X, han är SÅ himla idiotisk, ursäkta mig men jag har idag varit på långlunch med äldsta sonen, fick då höra av honom mycket och mer, han saknar visst sin mamma, gott att höra MEN sen fick jag höra att Xet sagt till sonen att jag skulle ha låst in sonen så att han skulle ha läst sina läxor på sitt rum inlåst, VAR får han sånt ifrån, HUR kan man bara hitta på något sådant???? Sen skulle jag ha skrikit och varit så arg på sonen och hans bror så mitt X skulle ha hållt för öronen för att det skulle ha låtit så hemskt, HUR kan han och VAR får han allt ifrån???? Är SÅ ARG och SÅ BESVIKEN, samtidigt SÅ HIMLA GLAD över att jag tog beslutet att skilja mig, var det bästa jag gjort. Som väl var så sa sonen att han inte kommer ihåg något om att jag skulle ha låst in sonen ej heller minns han något om att jag skulle ha skrikit och gapat på honom, däremot minns han att hans pappa gapade och hotade honom och kallade honom för HEMSKA öknamn, skönt att sonen iaf minns sanningen, men känner mig väldigt kränkt, sårad och A R G!!!!!!!!!!!

Tala om att jag har kommit från helvetet och nu hamnat i paradiset för min älskling är bara SÅÅÅÅÅ UNDERBAR, var skulle jag vara om jag inte haft honom, han är bara BÄST!!!!!!!!!! Tycker synd om alla kvinnor som inte får uppleva denna lycka, värme, trygghet som jag har med min fästman, han är bara BÄST!!!!!!!!

Idag har vi besiktat husvagnen och den gick faktiskt igenom, PUH, skönt, får vi se om den styr kosan någonstans på semestern??? Men vet ju aldrig........

Nähä nu så ska jag ta och vila och samla nya krafter så denna ilska och frustration försvinner från mig, älsklingen är inte värd att få den ilskan jag känner nu för han är värd att behandlas med OERHÖRD omsorg ist.

Nåväl, det var lite från idag, nästa gång kanske det låter bättre här, man vet ju aldrig.

Var rädda om er och om varandra därute nu.

CARPE DIEM

KRAM KRAM
Carina

tisdag 14 juli 2009

Nöjdheten fortsätter

Får väl ta och börja med att beklaga för att en del vänner inte klarar av att kommentera mina blogginlägg, förstår faktiskt inte varför ni inte fixar det, men skam den som ger sig, ni får väl i värsta fall mejla mig det ni kommenterat ist då om ni vill det ist???

Igår så fejade jag i princip HELA dagen, städade husvagnen helt och hållet så nu är den klar att börja packas, skönt att det är gjort, sen så tvättade jag igår en hel del maskiner, har faktiskt fortsatt med det idag med, började stryka våra STORA dukar som jag har skjutit på hur länge som helst men nu ser jag änden av den stora högen med, har några kvar som jag ska stryka klart idag. Sen så betalade jag firmans alla fakturor, satt i telefonen med support till ett löneprogram som vi köpt hem det tog 40 min bara det, sen gjorde jag varsitt kort till älsklingens systrar som de ska få så småningom, så gårdagen är jag jättenöjd med, känns verkligen som jag fångade den. Idag började jag dagen med en 6 km lång promenad runt Ingsbergssjön, en backe, sen en runda till för att slutligen komma hem, nöjd och belåten hoppade jag in i duschen för att sen inta frukosten på altanen, underbar början på en tisdag, eller hur???

Sen har jag idag igen strukit några av våra STORA dukar, tvättat 2 maskiner tvätt, vilat och nu gjort mat till fästmannen tills han kommit hem för sitt dags arbete.

Kvällen blir en del fixande och donande för att sen avslutas med avkoppling framför TVn med en stor kopp gott te och min älskling som sällskap, kan jag ha det bättre???? Jo då, det kan jag ju allt för om jag haft Louise här och mina söner så hade ju allt varit PERFEKT, men men Louise har vi kärt i minnet kvar i hjärtat hos varandra ju och det kan INGEN och jag menar INGEN ta ifrån oss.

Nähä, ska väl fortsätta lite till nu innan vi måste åka iväg och handla lite mat med.

Ha det nu jättegott alla goa vänner, var rädda om er och om varandra.

Glöm inte, CARPE DIEM-------fånga dagen.

KRAM KRAM
Carina

söndag 12 juli 2009

Nöjd helg

Jaa så kan jag faktiskt sammanfatta min helg i korta drag, känns riktigt gott att det äntligen blir något positivt som jag skriver här i bloggen.

I helgen har jag nu bakat 120 bullar (gott att ha i frysen), älsklingen min har gjort i ordning våra cyklar inför semestertrippen, min blev precis som NY, fantastisk han är min fästeman. Sen har jag klippt ner grenar som vi haft kvar sen vi klippte häckarna så nu är den högen borta med, känns SÅ himla skönt att få såna här saker gjorde för de blir ju gärna liggandes annars ju.
Sen har vi faktiskt inhandlat saker som vi behöver inför semestertrippen, så nu är det med gjort. Så har jag tvättat lite tvätt med, konstigt men det blir hela tiden mera den tar ju aldrig slut, konstigt va??? Men jag tror nog att det är så i alla familjer för konstigt är det ju annars.

Förresten är det någon som har något tips om vad man kan ge sin pappa i 70-års present??? Är ju SÅÅÅÅÅÅ himla svårt att komma på något bra till honom, grunnar och grunnar ju hela tiden men jag kommer ju bara på knäppa saker, nåväl har ju lite tid på mig så kanske att jag kommer på något så småningom.

Jaa så ser väl mitt liv ut just nu, det enda som jag saknar är ju våran älskade Louise, saknaden efter henne kommer jag nog ha resten av mitt liv tror jag, den känslan kommer nog aldrig att försvinna helt och hållet och väl är väl det.

Nähä, ska ta och tömma diskmaskinen nu.

Var nu rädda om er och om varandra därute i cybervärlden och i verkliga livet.

Glöm nu inte bara

CARPE DIEM------FÅNGA DAGEN

KRAM KRAM
Carina