fredag 3 juli 2009

Premiärbadet blev igår........saknar Louise

Saknar Louise något så oerhört, men som många skriver och säger så förstår man inte sånt här förräns man drabbas själv eller när någon närstående drabbas för sån här smärta, saknad, ilska, längtan, tomhet ja alla känslor som far omkring i oss den känslan går inte att beskriva i ord, och det är ju DEFINITIV INGET som man önskar att ens ovän ens ska få vara med om.

Igår var vi och gjorde premiärdoppet, var riktigt skönt när man väl kommit i, sen kanske det beror på att vi var så varma efter att vi klippt första delen av häcken i trädgården, idag har vi tagit andra delen av häcken i trädgården sen ska vi faktiskt hålla på med trädgårdsarbete hela helgen, vi känner att det ligger efter nu på något sätt, dels så är man ju inte så aktiv som man brukar vara vid den här tiden på året för ibland så bara orkar man ju inte göra något alls över huvudtaget och sen så jobbar ju sambon SÅ mycket som han gör för lågkonjuktur det vet vi inte vad det är, men sen kanske det beror på att han är ju egen företagare och sen så är han ju omtyckt bland sina kunder för de kommer ju tillbaka och vill ju bara ha nya och flera jobb gjorda av honom, kan han få bättre betyg???? JAg är SÅÅÅÅ stolt över honom.

Sen skulle vi grillat ikväll men när vi hade klippt häcken, duschat, varit och handlat så regnade det en hel del ute och vi var trötta och hungriga så det blev till att dela på en pizza ist, märkligt för vi klarar inte att äta varsin pizza utan vi delar på en och det blir alltid mat över, hi hi hi.....bra va för det blir ju billigare med, eller hur???

Idag har det varit TUNGT här idag, har känt av SAKNADEN, LÄNGTAN, ORÄTTVISAN oerhört mycket idag, blir ju så himla tung inombords samtidigt som jag känner mig enormt TOM inombords med. Till råga på allt elände så har jag idag haft FRUKTANSVÄRD allergi, finns inte tillräckligt med elände tydligen, men men.....

Nu så sitter vi här och avnjuter fredagskvällen med varsitt glas vitt vin, smakar faktiskt riktigt gott.

Var nu rädda om er och om varandra

KRAM KRAM

Carina
CARPE DIEM

2 kommentarer:

  1. Kan inte föreställa mig hur det är att förlora ett barn, saknaden av det. Det blir väl lättare med tiden med saknaden finns nog där alltid. Men jag tycker ändå att du verkar se framåt igen och det känns skönt. Tur oxå att du har en sån underbar sambo.

    Ha det bäst
    många kramar

    SvaraRadera
  2. LÄser öftahär, tänker på er ofta...
    Kramar från millis är jag på fl

    SvaraRadera