fredag 5 november 2010

Första gången :(

USCH ja igår var första gången som Jesper fick sin vaccinering och FY det var tur att hans pappa var med också för tårarna mina brände bakom ögonlocken men stod och intalade mig att "GRÅT INTE GRÅT INTE GRÅT INTE", skulle ju vara "stark mamma" inför Jesper ju som STORGRÄT våran älskade lillplutt. Sen fick han faktiskt feber igår kväll med så det var riktigt riktigt synd om våran lille prins igår, tala om att mammas hjärta värker då sonen är rosenröd om kinderna, tårarna sprutar och värmen stiger på honom. Pluttisen.

Idag har vi varit ute på en långpromenix var SÅÅÅ himla skönt väder ju, besökte bl a kyrkogården en sväng för att prata lite med Louise och min mormor och morfar känns alltid lika skönt och fridfullt att göra det. Denna helgen nu är ju den som är VACKRAST av alla helger uppe på kyrkogården tycker jag med alla ljus som brinner på gravarna när mörkret sänker sig över kyrkogården DÅ är det magiskt och fridfullt. Så i helgen blir det kyrkogårdsbesökande på två olika och sen ska vi nog förbereda härhemma inför dopet som är nästa helg.

Prästen som ska döpa lilleman var hemma igår med och han kunde verkligen prata, JÖSSES vi fick inte många ord sagda varken älsklingen eller jag det var bara prästen och lilleman som hördes, hi hi hi....

Idag har en av mina kära svägerskor kommit på besök, är ju ALLTID så himla trevligt när de dyker upp för att bara hälsa på och prata bort en liten stund.

Nähä, nu så vaknade visst lilleplutten så ska ta och ta hand om honom nu och mysa lite granna igen, kan ju inte mysa tillräckligt med honom....

Ta nu hand om er och om varandra därute i cybervärlden och glöm inte bort att LEVA IDAG HÄR OCH NU.

CARPE DIEM

Kram
Carina

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Hoppas eran lille prins mår bättre efter vaccineringen. Ljuslyktan med händerna har jag köpt i en liten blomsteraffär i närheten av där jag bor, det är något år sedan. Jag vet inte hur de har fått tag i dem har aldrig sett dessa ljus lyktor någon annanstans. Om du vill kan jag kolla om de har några kvar så kan jag kanske ordna en åt dig. Kommer inte ihåg vad de kostade. Den jag köpte var i grå cement men sedan har jag målat den vit.... Hör gärna av dig om du vill att jag skall kolla.
    Ha en bra dag vännen!
    Kram Raina

    SvaraRadera
  2. Hallo!
    Har Jesper piggat på sig efter vaccineringen?
    Så han är pigg till dopet.
    Vad ska han heta mer än Jesper?
    Då har du fullt upp med förberedelser till dopet.
    Ha det gott
    Kram Åsa

    SvaraRadera