onsdag 13 oktober 2010

VARFÖR ska X-et krångla med barnen för?????

Jaa, SUCK vad ska man säga, varför kan inte folk gå vidare i livet utan bara måste stanna upp där de är och sen skada barnen som i och för sig är stora men ändå???

Ja vad har hänt då?? Jo, min äldste son (21 åringen) skrev på FB idag hur dåligt han mår så jag ringde upp honom och då är det mitt X sen 3 år tillbaka som håller på och tjatar om sin ekonomiska situation och att han är så himla fattig och allt det beror på MIG, att han sen super upp sina pengar och inte kan ha någon ekonomi utan min sk mamma (som jag brutit HELT med) har sk ordning på hans ekonomi, men det är ju MITT fel, ALLT är MITT fel och det tar han ut på båda sönerna, men varför går karln inte vidare i livet utan stannar kvar och står och stampar djupare och djupare och drar med sig pojkarna i det, fattar inte eländet att han SKADAR barnen HELA tiden??? Jag begriper mig inte på karln längre.

Ja samtalet med sonen gick bra och han ska komma hit på fredag så vi får prata mer, han behöver någon professionell att prata med och det ska vi försöka ordna någon till honom på fredag, stackaren är så himla rädd att hans pappa och hans mormor ska få reda på det och då hindra honom från att gå dit för DE tycker inte att han behöver det men han själv känner att han behöver det och då ska han ju SJÄLVKLART göra det med.

Tänk vad en människa kan lägga svart sken över livet egentligen, tänk att man inte blir av med eländet heller trots att jag gått vidare och nu lever DRÖMLIVET ist, men lik förgjordat så får jag dras med honom ändå och visst det är barnens pappa men ändå, GÅ VIDARE I LIVET då.

Ja nu har jag klagat av mig för idag och för resten av livet hoppas jag med för jag mår ju SÅ PASS MYCKET bättre nu för tiden emot vad jag har gjort tidigare, tänk jag har gått och pratat med en uppe på psyk avd i 7 års tid, men NU behöver jag inte det längre och då har vi ju ändå förlorat en dotter med under tiden, men tänk vad skönt att man kan komma så långt i livet ändå.

Var nu rädda om er och om varandra därute i livet.

FÅNGA DAGEN och LEV HÄR OCH NU!!!!!!!!!!!!!1

KRAM

Carina

4 kommentarer:

  1. Ja du Carina att dessa X ska ställa till med bekymmer trots att det gått flera år.
    Det är ju skrämmande att din son som faktiskt är 21 år och vuxen inte VÅGAR söka hjälp när han känner att han behöver det. Vad är det för järngrepp ditt X och mamma håller honom i egentligen. Det är ju sjukt!
    Jag hoppas att han kommer till dig på fredag så ni får prata om det här och skaffa någon han kan prata med.
    Håller tummarna för att det går bra.

    Ha det så gott och det är himla roligt att läsa att du mår så bra som du gör nu för jag vet ju hur du har haft det tidigare.

    Stor kram på dig

    SvaraRadera
  2. Livet blir så mycket enklare när man skyller på alla andra...! *ler*

    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Ja vad ska man säga.............
    Jag tycker det är bra att du ställer upp för din stora pojk fast han är 21 år. Han behöver din hjälp. De är inte så stora när de inte mår bra. Ibland vet man ju inte vart man skall vända sig. Du ska vara glad att han vill prata med dig och vill att du skall hjälpa han. Du vet ju var jag finns /gj

    SvaraRadera
  4. Hej du fina!
    Javisst är det hemskt med ditt x!!! Tycker så synd om dina söner :( Du är en varm o go person som jag hoppas dom är rädda om o att dom förstår att du vill deras BÄSTA!

    Ang min lergryta - det är en MKT BRA gryta!!
    Köp en sådan + en bok fr Ica´s bokförlag (eee.dlibris.se) som heter att "Laga i lergryta" där finns MASSOR med BRA tips o recept i den - så den kan jag inte va utan!
    KÖÖÖP min vän :))

    TRELVIG HELG på er! //Kramar i mängder till dig o familjen...

    SvaraRadera