fredag 15 oktober 2010

TACK, jaa vem ska jag tacka egentligen??????

Jo, jag sjunger som Arja gör "Jag vill tacka LIVET, som har gett mig så mycket". Nå vad är det livet har gett mig då??? Jo, det ska jag lista för er här nedanför:
* Kärlek
* Styrka
* Kraft
* Energi
* Glädje
* 3 barn på jorden och ett i himlen (saknar dig Louise)
* Underbara svägerskor
* Härliga syskon
* Vänner
* Hälsa
* Olika årstider

Jaa listan kan göras HUR lång som helst egentligen och idag skiner solen med och jag känner mig bara så himla sprudlande energisk idag, har tvättat, diskat, städat, lagat mat, varit ute på UNDERBAR höstpromenad och njutit av alla höstens färger och ljuvliga höstvindar och tänk SNART är advent och julen här, me like a lot.

När jag dammsög innan här idag så tänkte jag på vilken lång resa jag har gjort i mitt liv, jag har ju DEFINITIVT varit nere på botten i det allra djupaste svartaste hålet och nu har jag klättrat upp från det och ska ALDRIG mera ner dit igen, nåja visst går livet upp och ner men SÅ långt ner ska jag ALDRIG mera för nu vill jag LEVA LIVET, då ville jag göra slut på livet ju. Jag lever idag med en karl som jag är OERHÖRT stolt över, min kärlek till honom har inga gränser den bara ökar och ökar för varje minut som går. Förra äktenskapet bestod mestadels av att skämmas över den mannen pga hans alkoholism och otrogenhet. Jag saknar mina äldsta söner de ligger mig varmt om hjärtat, jag väntar just nu hem äldste sonen, hoppas han kommer hit idag, skulle glädja mig OERHÖRT mycket.

Just nu ligger lillemannen ute i vagnen och sover och har gjort det sedan kl. 10.30, gissa om jag varit ute och kollat honom en hel del gånger så han lever, DEN känslan går nog aldrig över tror jag inte.

Jaha, nu väntar helgen med spänning, får se vad den har i beredskap för oss mer än att mysa och njuta av mitt LIV.

TACK till ER alla som berikar mitt liv.

KRAM
Carina

2 kommentarer:

  1. Tack för din rara hälsning. Önskar du får en härlig helg och att din son kommer och hälsar på sin goa mamma.Njut nu av det du har, din älskade man och din lille son och du vet att ljuset alltid bor just bakom molnen.
    Kram på dig!
    Raina

    SvaraRadera
  2. Härligt att känna så, kanske är det så att man måste ha varit långt ner för att kunna uppskatta och glädjas ordentligt.
    Ha en riktigt skön helg

    Kram

    SvaraRadera