onsdag 27 oktober 2010

Lite skryt



HA HA HA, ja här kommer faktiskt lite "skryt", detta kortet slängde jag ihop lite hastigt idag när jag skulle iväg och lämna det till kvinnan jag pratat med i 7 års tid och som jag nu inte längre behöver gå till längre men som jag istället nu får behålla som en jättegod vän, TACK vännen.Det svarta bakom kortet är ett svart papper jag la på scannern så kortet syntes bättre.

Sen MÅSTE jag ju bara skryta om våran lille prins för tredje natten på raken nu så har han sovit i sin egna säng från kl. 23.00-08.15, tala om lyxnätter, jag klagar ABSOLUT INTE, han är bara BÄST vårat lilla älskade underverk.

Idag åkte vi ner till Babycafeét igen men det stod en lapp att det var stängt idag men det var visst några mammor som gick upp med sina bebisar ändå men jag åkte ner till Kvantum för att handla istället och sen åkte vi hem för att mysa vid en tänd brasa istället, jag kände mera för det idag faktiskt.

Idag har jag köpt tidningen "Drömhem och trädgård"s julspecial, har inte hunnit börja bläddra och försjunka mig i den ännu men ska ta en stund sen någon dag och njuta utav den, tänk nu kommer vi närmre och närmre advents- och julmystiderna, jag LÄNGTAR oerhört mycket tills dess, ska bli SÅÅÅ härligt.

Men just nu så NJUTER jag vareviga stund med min lille prins och min älskade sambo, livet är bara SÅÅÅ UNDERBART HÄRLIGT.

Lev här och nu för det går inte i repris.

Glöm inte bort att du är värdefull.

CARPE DIEM

KRAM
Carina

2 kommentarer:

  1. Vilket bli glad av-inlägg att läsa :-) Jättefint kort!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad skönt för er att han sovit hela nätterna. Det är ju jätte skönt för lillkillen oxå...för då blir han riktigt utvilad =)

    Ha det så bra så ses vi på måndag.

    Kram
    Sanna och Wilbur

    SvaraRadera