lördag 23 oktober 2010

SNÖ SNÖ SNÖ

JAPP det stämmer för i onsdags började det att snöa här uppe på toppen av höglandet och i torsdags kom det lite mera och igår fredag så kom det ännu mer, men nu så regnar det istället fast det ligger kvar ett vitt tunt täcke både på gräsmattan och på en del tak. Jag tillhör ju den lilla skaran av människor som tycker det är mysigt med snö nu, det blir ju så pass mycket ljusare med nu då ju, sen finns det ju alltid människor som klagar över att det blir halt och kallt och dåligt väder, men halt blir det ju varje år, kallt och dåligt väder finns ju inte för det finns ju bara dåliga kläder, eller hur???

I torsdags var jag nere på torget en sväng, köpte lite ägg och en vit ljung som vi glömde köpa sist när vi handlade alla ljung men nu så är det klart och det har blivit jättefint både härhemma och uppe hos Louise. Syrran min följde med ner på torget sen gick vi en runda, var även uppe på kyrkogården och hälsade på Luoise och våran mormor och morfar, känns alltid bra att ha varit däruppe.

Igår var Jesper och jag nere på föräldraträffen som startade igår, det var Jesper och 3 barn till med sina föräldrar en tjej hade med sig både sin mamma och pappa, det var jättetrevligt där, vi bytte faktiskt tel. nr med varandra och adresser så nu fick Jesper lite nya kompisar i sin egen ålder med, kul.

Idag har vi varit upe på Hultetskolan för där hade de "Bytesmarknad" med barnkläder och div prylar men de öppnade inte förräns vid kl. 13.00 så vi får se om vi sticker dit igen, vi åkte iaf ner på stan en sväng med så nu är kläderna inhandlade till Jesper iaf som han ska ha på dopet kvar är ju bara kläder till mig och till älskade sambon min.

Igår gjorde jag klart inbjudningskorten till dopet och bild på hur de blev kommer sedan när jag skickat iväg dem för jag VET att det är en del av mottagarna som läser min blogg, hi hi hi....

Nähä, nu så ska jag väl ta och tömma diskmaskinen som nu är klar så får vi se vad vi hittar på sen.

Ha det nu bäst.

Var rädda om er och om varandra därute i världen.

CARPE DIEM

Glöm inte bort att just DU är värdefull.

KRAM
Carina

1 kommentar:

  1. Tack för inbjudan. Har ju redan tackat ja till dopet. Korten var kanonfina. Alltid kul att få hemmagjorda kort.
    Ha en bra måndag.
    Kram

    SvaraRadera