måndag 18 oktober 2010

Kom aldrig hem någon son i fredags

Nää, i fredags så återigen väntade och väntade jag, det är väl kanske min lott i livet vad det gäller sönerna från förra livet att bara VÄNTA på dem??? Nåväl jag ringde iaf till honom och då visade det sig att han var hemma hos sin sk mormor och städade åt henne och satte upp saker (hon är ju för 17 HELA 68 år gammal, klarar man inte sånt själv då??), men vi kom iaf överrens om att han skulle komma hit idag ist vid samma tid så vi får väl se om han dyker upp idag, han behöver ju denna hjälpen nu så han kommer vidare i livet med GOD hälsa, det är ju min HÖGSTA önskan.

Japp då har helgen gått förbi och den har varit till stor belåtenhet igen, visst i lördags så var ju älsklingen och jobbade mer än halva dagen men sen var vi ute i trädgården och fejade och hade oss, plockade ur husvagnen hann vi med också.

Natten sen till lördagen så erbjöd sig älsklingen återigen att ta nattpasset av sonen då han vaknar för att äta så jag skulle få sova HELA natten, WOW vilken underbar karl jag har i mitt liv, bara att tänka så, det är jag DEFINITIVT inte bortskämd med från tidigare liv, SÅÅÅ skönt och bra jag har det nu, jag värdesätter honom och vårat liv något så oerhört mycket.

Igår satte vi in husvagnen för säsongen så nu får den stå och vila tills våren kryper närmre och vi då tar ut den igen för nya äventyr. Sen höll vi på och hösta in trädgården mer och mer så snart är den klar, vi avslutade med en fika i höstsolens sken på trappan, är ju lika mysigt där nu som på vårkanten, gäller ju bara att njuta av varje årstids olika skepnader.

Idag ska jag som sagt vänta hem äldste sonen sen får jag se om det blir några kort gjorda eller vad som händer och sker, det vet man ju aldrig innan ju, alltid lika spännande att uppleva.

Tack för mig Hej på dig.

Var nu rädd om dig och om de dina.

CARPE DIEM

KRAM
Carina

1 kommentar:

  1. Ja du syrran, vet inte riktigt vad jag ska säga om det hela. Skandal, men det är ett väldigt milt ord i detta läget.. Jäkla kärring kan man oxå säga..*ler*
    Låter som om ni har haft en härlig helg, liksaå vi. Njuter av denna hösten som verkligen visar sig från sin bästa sida och det är härligt.
    Vad gör du på lördag?? Det är ju Bytardagar uppe på Hultetskolan då. Välkommen dit.
    Kram

    SvaraRadera