tisdag 19 oktober 2010

ÄNTLIGEN

Jaa, ÄNTLIGEN så kom då äldste sonen hem en LÅNG sväng igår, det var SUPERTREVLIGT att ha honom här, ha lite egentid med bara honom, är ju aldrig fel med egentid med varje barn tycker jag. Han ringde iaf till VC igår men då var den personen inte där så han skulle ringa idag på FM, har tyvärr inte fått tag i honom idag så jag vet inte om han ringde idag eller hur han gjorde, men det var ett STORT steg för honom igår att ringa dit. Vi satt och pratade och fikade och pratade och hade SÅ TREVLIGT.

Idag har jag varit nere på 2 banker och gjort lite olika ärenden, strosat omkring lite på stan, det var ju knappt någon där, verkar precis som att om det börjar regna lite då FLYR alla människor inomhus, men det finns ju inget dåligt väder det finns ju bara dåliga kläder så det är ju bara att ge sig UT för frisk luft har ju ingen mått dåligt av än vad jag vet iaf.

Jo, just det ja har ju varit en sväng på loppis med idag, mysigt. Annars så har jag bara myst omkring med lillkillen härhemma, läst lite sagor och sjungit olika sånger har vi gjort tillsammans och bara FÅNGAT DAGEN.

Nähä, nu så kallar John Blund på mig så var nu rädd om dig och om varandra därute.

KRAM
Carina

2 kommentarer:

  1. Så fint at han endelig kom nå. og det er alltid godt med litt egentid til barna våre:)
    Får håpe det går bra med han videre.
    Ha en fin dag

    Klem Maya

    SvaraRadera
  2. Kram till dig för din gulliga kommentar!!!

    SvaraRadera